Eladó lakás Mosonmagyaróvár 110 nm
Eladó lakás Mosonmagyaróvár 110 nm
Eladó lakás Mosonmagyaróvár 110 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8026993
Referenciaszám: 3059-4605775
Frissítve: ma

Mosonmagyaróvár eladó téglalakás 4 szobás: 52 millió Ft

52 millió Ft
472 727 Ft/m²
110 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 917 Ft
Második évtől
205 958 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Modern és energiatakarékos megoldások, kiváló elosztás! INGATLAN HELYSZÍNE Mosonmagyaróvár szívében helyezkedik el, mégis csendes zsákutcában, zöld övezetben fekszik. ÉPÜLET JELLEMZŐI Az ingatlan egy 1991-es építésű, tégla építésű házban található, amelyet 2017-ben teljes körűen felújítottak. Az épület szigetelt, ami biztosítja a hőmegtartást és az energetikai hatékonyságot. A lakás egy 2 lakásos társasház első emeletén helyezkedik el. Saját fedett parkoló biztosít helyet gépjármű számára. Kertrész nem tartozik a lakáshoz. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL A 110 nm alapterületű lakás elosztása: előszoba, 3 hálószoba, külön fürdő, külön WC, egybenyitott konyha étkező és nappali, háztartási helyiség, Egyik helyiségünkben járólap, míg a többi helyiségnél jó minőségű laminált burkolat található. A lakásban kialakított hűtés/fűtés rendszer és padlófűtés is egyaránt megtalálható, ami kellemes hőmérsékletet biztosít télen és nyáron is. AZ INGATLANNAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEK Bár a hirdetésben nem található információ a rezsi költségekről, a modern és energiatakarékos megoldásoknak és a kiváló minőségű szigetelésnek köszönhetően költséghatékonynak tekinthető. A KÖRNYÉK JELLEMZŐI A lakás Mosonmagyaróvár egyik legszebb zöldövezetében, csendes utcában található, aki csendre és pihenésre vágyik és fontos, hogy minden megtalálható legyen ami a mindennapokhoz szükséges, akkor hazaért.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
saját parkoló
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
bútorozott
alacsony közös költség
hőszigetelt
kaputelefon
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gábor Péter Moving Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 946 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gábor Péter Moving Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY