Eladó lakás Mosonmagyaróvár 48 nm
Eladó lakás Mosonmagyaróvár 48 nm
Eladó lakás Mosonmagyaróvár 48 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8094242
Referenciaszám: 170701366
Feltöltve: 10 napja

Mosonmagyaróvár eladó téglalakás 2 szobás: 43,99 millió Ft

43,99 millió Ft
916 458 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 670 Ft
Második évtől
174 232 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mosonmagyaróváron a Mosoni-Duna és a Lajta folyó mellett, csodás környezetben  magasföldszinti  48 nm lakás eladó! A lakáshoz 16 nm terasz tartozik.    A lakásban amerikai konyha nappalival, 1 hálószoba, fürdőszoba és WC került kialakításra.   A társasház zárt parkosított udvarban a Lajta és a Mosoni-Duna ölelésében helyezkedik el.  A Duna partján, a zárt udvarban csónakkikötő, stég lett kiépítve. Csónak tároló is helyet kapott az udvarban.  A csodásan parkosított, füvesített és zárt  udvaron játszhatunk a gyerekekkel. Az utcában nyitott strand, étterem várja a pihenni vágyókat.   A társasház 10 éve épült, a homlokzat szigetelt, műanyag ablakok kerültek beépítésre. A lakások fűtését egyedi gázkazán biztosítja.   Közös tárolók segítik a kerékpárok és babakocsik elhelyezését.   Kérdései lennének? Megtekintené?  Hívjon vagy írjon bátran! Tel.: 30 4917122 E-mail.: toth.edit@globálotthon.hu Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából Irodánk teljes körű hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel , szakmai segítség nyújtással várja kedves ügyfeleit!      

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Edit Global Otthon az Otthonteremtő Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Edit Global Otthon az Otthonteremtő Az iroda összes hirdetése
+36 30 491 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY