Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros 31 nm
Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros 31 nm
Eladó lakás Nagykanizsa, Belváros 31 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7723201
Feltöltve: 1 éve

Nagykanizsa eladó téglalakás 1 szobás: 18,1 millió Ft

18,1 millió Ft
583 871 Ft/m²
31 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 531 Ft
Második évtől
71 689 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lakberendező által tervezett, luxushatású, világos, kifogástalanul és igényesen felújított, GÉPESÍTETT 4. emeleti társasházi minigarzon Nagykanizsa központi részén eladó. (A közelben bevásárlóközpont, Mc Donalds, benzinkút, iskola...) A teljeskörű felújítás az alábbiakat tartalmazza: új hőszigetelt, kívül antracit, belül fehér ablak és erkélyajtó, új fehér bejárati ajtó, új antracit beltéri ajtó, új villamoshálózat, új víz- és csatornakialakítás, minőségi, divatos padló- és falburkolat élzárásokkal, új szigetelés és kültéri színezés, beltéri falfestés. A világításról az energiatakarékos beépített ledlámpák és design hangulatfények gondoskodnak. A fűtést-hűtést korszerű H-tarifás légkondicionáló, a fürdőben elektromos törölközőszárító biztosítja. A vadonatúj fehér magas fényű konyhabútor tartalmazza a GARANCIÁLIS elektromos főzőlapot és sütőt, a páraelszívót, a mosogatót, a pultba rejtett elosztót. A konyhabútor egyik eleme a beépített hűtő-fagyasztó részére lett kialakítva. A modern fürdőszobában falba épített wc, lebegő -fiókos fürdőszobaszekrény mosdóval, design zuhanykabin, fekete törölközőszárító biztosítja a felfrissülést. A hangulatot rejtett ledfények teremtik meg. A mosógép csatlakozása kialakításra került. Márványmintás burkolata luxushatást kelt. A nappali-konyha padlóburkolata egybefüggő, elegáns, márványhatású, nagyméretű modern járólap. A nappali és az előszoba falburkolatának ledmegvilágítása egyedi és meleg hangulatot áraszt. A lakáshoz 6 m2 felújított erkély is tartozik, amely zöldterületű panorámára néz. Az ingatlan egy kétlakásos, zárható bejárattal rendelkező, új burkolattal, színezéssel ellátott folyosón helyezkedik el. Nézze meg, és szeressen belé!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
9
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos
beépített konyhabútor
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
lift
kaputelefon
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 913 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 913 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY