Eladó lakás Nagykanizsa 31 nm
Eladó lakás Nagykanizsa 31 nm
Eladó lakás Nagykanizsa 31 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7797722
Referenciaszám: H470395
Frissítve: 1 hónapja

Nagykanizsa eladó téglalakás 1 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
545 161 Ft/m²
31 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 048 Ft
Második évtől
66 936 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsán egy teljes felújításon áteső társasházban kínálom megvételre ezt a garzonlakást. Minőségi, szállodai lakosztály érzetét kelti, ez az egy légterű ízléses burkolatokkal és zöldre néző panorámával rendelkező ingatlan. - Külföldön dolgozik, de szeretni itthon is fenntartani egy szép otthont? - Szeretne egy olyan ingatlant ami a városközponthoz közel fekszik és csak az Ön kényelmét szolgálja ? - Gyermeke részére szeretne egy ingatlanbefektetést megfizethető áron? - Ingatlan bérbeadásban gondolkodik? - Esetleg gyermeke vagy a saját részére elegendő lenne csak egy kisebb , de szép otthont? Mindezt itt megtalálhatja. Tekintse meg ezt a lakást, bele fog szeretni. Akár a mellette lévő, hasonló adottságokkal rendelkező lakással együtt is meg tudja vásárolni. A lakás jellemzői: - A lakás 31.6 m2. - 4. emeleti, lifttel is megközelíthető. - Nappali-konyhás lakás. - Az ingatlan átfogó felújítása megtörtént. - Új nyílászáró, burkolatok, konyhaszekrény. - Új villany és vízvezeték hálózat került kiépítésre a lakásban és a házban is. - Új hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. - Hűtőfűtő klíma biztosítja a lakás melegét illetve hűvösen tartását, H tarifával. - Fürdőszoba felújítása is teljeskörűen megtörtént. - Közelben iskola, óvoda bevásárlási lehetőségek. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását! Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyimesi Csilla Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyimesi Csilla Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY