Eladó lakás Nagyszentjános 45 nm
Eladó lakás Nagyszentjános 45 nm
Eladó lakás Nagyszentjános 45 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7937001
Referenciaszám: H478376
Frissítve: 16 napja

Nagyszentjános eladó téglalakás 2 szobás: 35,7 millió Ft

35,7 millió Ft
793 333 Ft/m²
45 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 103 611 Ft
Második évtől
141 398 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség vár Rád Nagyszentjánoson, az Erdőszél lakóparkban! Egy 1. emeleti erkélyes téglalakás várja új tulajdonosát. Az ingatlan a modern elrendezés és az innovatív energia- és költséghatékonyság tökéletes ötvözetét kínálja. A lakás 45,56 nm nettó belső alapterülettel rendelkezik, melyet egy 5,40 nm-es erkély egészít ki. A fűtésről padlófűtés (központi hőszivattyú) gondoskodik. Az elosztás tökéletesen megtervezett: előszoba, közlekedő, fürdőszoba és külön WC, amerikai konyhás nappali, egy külön nyíló hálószoba és erkély. Az elhelyezkedése kiváló: barátságos lakóközösség részeként, egy dinamikusan fejlődő környéken, amely könnyen megközelíthető Győr belvárosától mindössze ~20 perc autóútra. Emellett a buszmegálló is a közvetlen közelben található, így az infrastruktúra könnyen elérhető. A vételár magában foglal egy felszíni beállót is. Az azonnali birtokbavétel lehetősége még vonzóbbá teszi az ingatlant. Élvezd az erdőszél nyugalmát és hangulatát ebben a kulcsrakész és energiahatékony otthonban! További információért és megtekintési szándékkal várom megkeresésedet! Hitelre van szükséged? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
5,4 m²
Energetikai besorolás:
B
villany
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koller Klaudia Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koller Klaudia Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY