Eladó lakás Nagyszentjános 44 nm
Eladó lakás Nagyszentjános 44 nm
Eladó lakás Nagyszentjános 44 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8127487
Referenciaszám: H485518
Feltöltve: 25 napja

Nagyszentjános eladó téglalakás 2 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
952 273 Ft/m²
44 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 604 Ft
Második évtől
165 954 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség vár Rád Nagyszentjánoson, az Erdőszél lakóparkban. Egy földszinti 1 szoba + nappalis téglalakás várja új tulajdonosát. Az ingatlan a modern lakberendezés és az innovatív energia- és költséghatékonyság tökéletes ötvözetét kínálja. Az ingatlan okosotthon, a legmodernebb Safari Smart Home rendszerrel felszerelve. A lakás 44,61 nm nettó belső alapterülettel rendelkezik, melyet egy 54,67 nm-es kertkapcsolat és 12,55 nm-es terasz egészít ki. A fűtésről padlófűtés (központi hőszivattyú) gondoskodik. A lakás hűtő-fűtő klímával, elektromos redőnyökkel, szúnyoghálóval és megegyezés szerint teljes bútorzattal kerül eladásra. Emellett a vételár magában foglal egy felszíni beállót is. Az elosztás tökéletesen megtervezett: előszoba, fürdőszoba és külön WC, amerikai konyhás nappali, kertkapcsolat és terasz. Az elhelyezkedése kiváló: barátságos lakóközösség részeként, egy dinamikusan fejlődő környéken, amely könnyen megközelíthető Győr belvárosától mindössze ~20 perc autóútra. Emellett a buszmegálló is a közvetlen közelben található, így az infrastruktúra könnyen elérhető. Az azonnali birtokbavétel lehetősége még vonzóbbá teszi az ingatlant. Élvezd az erdőszél nyugalmát és hangulatát ebben az azonnasl költözhető és energiahatékony otthonban! A lakás a győri Audi gyár és az ipari parkok gyors elérése miatt kiváló választás befektetésnek is. További információért és megtekintési szándékkal várom megkeresésedet! Hitelre van szükséged? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Terasz:
12,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koller Klaudia Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koller Klaudia Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY