Eladó lakás Pápa, Belváros 58 nm
Eladó lakás Pápa, Belváros 58 nm
Eladó lakás Pápa, Belváros 58 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8093823
Referenciaszám: M273357
Feltöltve: 9 napja

Pápa eladó téglalakás 1 szobás: 9,69 millió Ft

9,69 millió Ft
167 069 Ft/m²
58 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 123 Ft
Második évtől
38 379 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KEDVEZŐ ÁRÚ, LAKÁS ELADÓ PÁPA BELVÁROSÁBAN! Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! Egy TÉGLA ÉPÍTÉSŰ, 58 m2-es, otthonos lakás áll a rendelkezésére egy SZIGORÚAN ZÁRT udvarban található, csupán három lakásból álló házban. Az ingatlan vonzó fekvése, a SZÍVBELI helyszín lehet az Ön új otthona, de akár kiváló befektetés is, ha kiadásban gondolkodik. A lakásban elosztásra került egy 17 m2-es, VILÁGOS SZOBA, amely több funkciót is betölthet mindennapi életében. Mellette helyet kapott egy 10 m2-es NAPPALI, ahol kényelmesen pihenhet, barátait fogadhatja. A 6 m2-es, KONYHA elegendő helyet biztosít a hétköznapok konyhai teendőihez. Az egységben található 2 m2-es FÜRDŐSZOBA, amelyben bőven elég hely van a reggeli rutinokhoz. A lakást tovább kiegészíti egy praktikus, 8 m2-es FOLYOSÓ és egy 0,8 m2-es WC. A lakás melegéről pedig egy, az otthon hangulatát csak fokozó KÁLYHA gondoskodik, amely tökéletesen ellátja a feladatát és hozzáad a nyugodt, otthonos hangulathoz. Ne hagyja ki ezt a RITKA LEHETŐSÉGET! Legyen ez az 58 m2-es, belvárosi lakóövezetben található, tégla építésű lakás Önnek otthona vagy befektetése! További részletekért és megtekintésért forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Márk István Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Márk István Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY