Eladó lakás Páty, Levendula utca 23 80 nm
Eladó lakás Páty, Levendula utca 23 80 nm
Eladó lakás Páty, Levendula utca 23 80 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8120741
Frissítve: 1 hónapja

Páty eladó téglalakás 2+2 fél szobás: 72 millió Ft

72 millió Ft
900 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
2+2 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 208 962 Ft
Második évtől
285 172 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Páty központi részén, csendes családias környéken (Levendula utca) van a megvételre kínált ingatlan. A lakás egy 12 lakásos tégla társasház 2. emeletén található. Budapest belvárosból a 783/784/785/787-es jelzésű busszal érhető el, autóval pedig az M1-es autópálya, 22-es lehajtó, Sasfészek-tó pihenőhelyen keresztül közelíthető meg. Infrastruktúra tekintetében igen jól ellátott. Gyalogos távolságon belül bölcsőde, óvoda, iskola, gyerekorvosi és védőnői rendelő. Pékség, étterem, cukrászda is a közelben. Nemrég megnyílt a pumptrack pálya, mely szeretettel várja a biciklis sportok kedvelőit. Az ingatlan közelében kis játszótér is található. Községen belül Tesco, Príma, Rossmann, posta, gyógyszertár, hentesbolt, virágos, varroda, szépségszalon és egyéb szolgáltatások is üzemelnek. Waldorf óvoda és iskola is megtalálható a településen valamint a népszerű Bocskai István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola is. A társasházi lakóközösség békés, segítőkész. Parkolás az utcán az ingatlanhoz kijelölt felszíni parkolóban. Az ingatlanban felhasznált anyagok koruknak megfelelő minőségűek. A ház szerkezetileg stabil. Az ingatlan fizikai és esztétikai állapota jó. Az épület teherhordó falai hagyományos falazási technikával készültek, téglafalazattal, a falak szigeteléssel és színezéssel ellátottak. A tetőszerkezet nyeregtető, cseréppel fedett. Saját használati joggal, akár be is építhető. Madárháló a közelmúltban lett felszerelve. A társasház építésének időpontja a 2011-12-es évek. A lakás alapterülete: nettó 71 m2 (bruttó 80 m2) Helyiségek: 1 közlekedő, 3 szoba, 1 nappali + konyha + étkező, 1 fürdőszoba zuhanyzóval + WC-vel, 1 különálló WC. Az ingatlanhoz erkély is tartozik, melynek burkolata felújításra szorul. Konyha gépesített, gáz és elektromos sütővel is el van látva. A háztartási gépek óvásáról a beszerelt víz lágyító készülék gondoskodik. A nappaliban külön ehhez a lakáshoz épített kémény található, melyre akár egy gáz kandalló is ráköthető. A külső nyílászárók műanyag szerkezetű ablakok, redőnnyel, árnyékolóval és szúnyoghálóval ellátva, a beltéri ajtók anyaga fa, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. A falak felülete festett, a vizes helyiségek csempézve is vannak. A hálószobák falai hangszigeteltek a fürdőszobával közös falon. A padlót laminált parketta, valamint járólap burkolja. Az ingatlan rendelkezik beépített, hűtő-fűtő klímaberendezéssel. A használati meleg víz ellátását a fűtési rendszer szolgáltatja. A fűtés gáz(cirkó)-rendszerrel megoldott, radiátor hőleadókkal, a kazán cserélendő állapotú. A társasház a közelmúltban szavazta meg a kémények bélelését, ennek kivitelezése a következő fűtési szezon elött meg fog történni. Ár :72M Tel: 30/570 6073 Ingatlanértékesítők, kérem ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2012
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
A
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
15 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
erkély
beépített konyhabútor
gépesített
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny
reluxa
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 570 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 570 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY