Eladó lakás Pécs, Belváros, munkácsy 71 nm
Eladó lakás Pécs, Belváros, munkácsy 71 nm
Eladó lakás Pécs, Belváros, munkácsy 71 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7978919
Frissítve: ma

Pécs eladó téglalakás 3+1 fél szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
1 266 197 Ft/m²
71 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó belváros központjában belső udvari 1. emeleti 71m2- es új építésű lakóparki magas minőségben kivitelezett riasztóval felszerelt lakás. Az ingatlan a Munkácsy Mihály utcában található, csendes parkosított telken, beosztása 2 hálószoba+ amerikai konyhás nappali+ gardrób szoba+ tágas fürdőszoba- a wc-kézmosóval külön helyiségből nyílik. Beosztása praktikus,minden helyiség a folyosóról megközelíthető. A szobák különnyílnak, jó minőségű új beépített gépesített konyhabútor található a lakásban mely tartalmaz hűtő- fagyasztó, főzőlap, sűtő, elszívó, illetve mosogatógépet. A tágas, világos amerikai konyhás nappaliban kapott helyett a légkondícionálló berendezés, továbbá nívós burkolatok, nyílászárók, szaniterek, csaptelepek, épített walk in zuhanyzó jellemzik a lakást. A lakásban riasztóberendezés található, minden helyiség mozgásérzékelővel felszerelt. Az ingatlanban az ablakok 3 rétegű üvegezésűek, szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel felszereltek. A társasház szigetelt, az ablakok a belső udvarra néznek, a lakás nagyon csendes, még soha senki nem lakott benne minden vadonatúj, rezsi költség kedvező a fogyasztás függvénye. Fűtése házközponti, egyedi méréssel. Alagsori szinten saját 6 m2- es kulccsal zárható tartozik a lakáshoz, melyet kötelező megvenni, ára: 5 millió forint. A lakás lécsőházból és lifttel is megközelíthető, így teljesen akadálymentes, a lifttel letudunk menni a tárolóhelyiségbe is. Teremgarázs az épület alatt található, gépkocsibeálló vásárolása megbeszélés tárgyát képezi. Az épületben folyamatosan vannak kiadó teremgarázshelyek, így bérlésre is van lehetőség. A lakás biztonságos zárt helyen található, mégis központi elhelyezkedéssel, az infrastruktúra kiváló, minden gyalogosan elérhető. A közös belső udvarban bicikli tároló található, melyet az ott lakók szabadon használhatnak. Hívjon bizalommal, tekintse meg és tegyen egy ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
A
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
amerikai konyha
étkező
gardrób
beépített konyhabútor
gépesített
hőszigetelt
lift
riasztó
kaputelefon
klíma
redőny
akadálymentesített
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Origó-Ház Ingatlan Origó-Ház Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 588 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Origó-Ház Ingatlan Origó-Ház Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 588 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY