Eladó lakás Pécs 216 nm
Eladó lakás Pécs 216 nm
Eladó lakás Pécs 216 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8093040
Referenciaszám: LK077684
Feltöltve: 11 napja

Pécs eladó téglalakás 4+1 fél szobás: 109,9 millió Ft

109,9 millió Ft
508 796 Ft/m²
216 m²
Alapterület
4+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 318 958 Ft
Második évtől
435 284 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha Ön multidiszciplináris tereket adó ingatlanra vágyik, ahol az élet és a munka harmonikus egyensúlyban van, ne keressen tovább. Ez az ingatlan minden igényt kielégít, legyen az üzleti célú használat vagy a magánélet kényelme.Az ingatlan kiváló lokációjának köszönhetően, mindennel a közelben, kiváló választás azok számára, akik az exkluzív környezet mellett fontosnak tartják az elérhetőséget és a jó infrastruktúrát is. Az otthonosságot és a modern kényelmet ötvöző terek, valamint a lokáció eleganciája egyedülálló életérzést nyújt jövőbeli tulajdonosának vagy bérbevevőinek. A jelen kor elvárásainak minden szempontból megfelel, így garantálva, hogy befektetése hozzáadott értéket képviseljen bármilyen felhasználási mód esetén is.Kínálunk egy ritka lehetőséget egy modern, 216 m²-es, két szintes ingatlan megvásárlására, mely jelenleg irodaként van kialakítva, de könnyen átalakítható lakássá, vagy az Airbnb, orvosi, ügyvédi, valamint a szépségipari szolgáltatások igényeit kiszolgáló helyiséggé. Ez az ingatlan azok számára ideális, akik exkluzív környezetben szeretnék üzleti tevékenységüket végezni vagy élni.A napelemes rendszernek köszönhetően a fenntartási költség alacsony. Az ingatlanhoz 5db saját parkoló is tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1995
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tamás Duna House - Pécs, Király ház Az iroda összes hirdetése
+36 30 992 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tamás Duna House - Pécs, Király ház Az iroda összes hirdetése
+36 30 992 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY