Eladó lakás Piliscsaba 103 nm
Eladó lakás Piliscsaba 103 nm
Eladó lakás Piliscsaba 103 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7998105
Feltöltve: 1 hónapja

Piliscsaba eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 87 millió Ft

87 millió Ft
844 660 Ft/m²
103 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 496 Ft
Második évtől
344 583 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Piliscsaba zárt lakóparkjában, a festői Magdolna völgyben kínáljuk eladásra ezt a kivételes lakást! A 2007-ben épült, 3 lakásos társasházban egyedülálló minőségű gépészeti megoldások és modern kényelem várja az új tulajdonost. Az ingatlan fűtését és melegvíz ellátását egy központi, nagy teljesítményű Hoval kondenzációs kazán biztosítja, így nemcsak hatékony, de rendkívül alacsony fűtési költségeket eredményezve. A lakásban padló és falfűtés kombinációja gondoskodik a kellemes hőérzetről. A havi átalány költség mindössze 15 ezer forint, amely tartalmazza a fűtés és a melegvíz költségét. Az ingatlanhoz tartozik egy parkolóhely a teremgarázsban és egy 15 négyzetméteres tároló. Mindhárom lakás saját kerttel rendelkezik, ami megosztási szerződéssel szabályozott. A parkosított kert öntözőrendszerrel van ellátva, amely egy fúrt kútról működik, így a zöld környezet mindig gondozottnak és szépnek tűnik. Az ingatlan alapterülete bruttó 103 négyzetméter, ami egy tágas amerikai konyhás nappalit, étkezőt, 2 hálószobát, kamrát és fürdőt foglal magában. Emellett egy nagy panorámás terasz is része az otthonnak, ahol élvezheti a környező természet szépségét. A nyílászárók minőségi műanyagok, a beltéri ajtók gondosan megválasztottak. Az ingatlan biztonságát kamerás kaputelefon, valamint elektromos garázs- és kertkapu garantálja. Az ügyvéd által készített használati megosztás pedig biztosítja, hogy minden lakó zökkenőmentesen élvezhesse otthona előnyeit. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és tegye magáévá ezt az elbűvölő lakást!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
erkély
beépített konyhabútor
kaputelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Manhertz Éva Manhertz Éva Az iroda összes hirdetése
+36 30 974 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Manhertz Éva Manhertz Éva Az iroda összes hirdetése
+36 30 974 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY