Eladó lakás Pomáz 72 nm
Eladó lakás Pomáz 72 nm
Eladó lakás Pomáz 72 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8117405
Referenciaszám: 360051015-814
Feltöltve: 1 hónapja

Pomáz eladó téglalakás 3 szobás: 71,9 millió Ft

71,9 millió Ft
998 611 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 208 672 Ft
Második évtől
284 776 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJSZERŰ, MODERN,TERASZ, Játszótér, HÉV KÖZELI – ELADÓ TÉGLA LAKÁS POMÁZ ÓRIÁSTERASZOS - Eladó Pomáz legmodernebb lakóparkjában, (Oxigén) Szelistyén, a Szent István téren egy nappali + 2 szobás II. emeleti társasházi lakás – a Családi Ingatlan kínálatában 8 perc sétára a Hévtől. Az eladó pomázi társasházi lakás 64 m2 lakóterületű + egy hatalmas privát 19m2-es terasszal rendelkezik, szinte új energiahatékony épületben helyezkedik el, az alaprajza jól átgondolt, mindennek találunk benne helyet. Az eladó pomázi társasházi lakás jellemzői: • nappali + 2 hálószoba, valamint 2 vizeshelyiség és hatalmas terasz • 2019-as átadással a legmodernebb alapanyagokból épült Társasházi lakás • tégla falazat + hőszigetelés • újszerű állapot • műanyag 3 rétegű nyílászárók • zárt rendszerű lakópark • házközponti fűtés, egyedi mérőkkel • konyhabútor gépekkel • klíma berendezés • kocsibeálló és tároló vásárolható A közkedvelt szelistyei városrészen minden infrastruktúra pár perces sétával elérhető: Spar, Dm, posta, gyógyszertár, orvosi rendelők, óvoda, iskola, HÉV kb. 8 perc könnyű séta. A közvetlen környezetében egy gyönyörű park, játszótérrel, pihenőkkel található.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Metykó András Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 272 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Metykó András Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 272 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY