Eladó lakás Sárbogárd 59 nm
Eladó lakás Sárbogárd 59 nm
Eladó lakás Sárbogárd 59 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7783448
Referenciaszám: U0040813
Frissítve: 18 napja

Sárbogárd eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 47,5 millió Ft

47,5 millió Ft
805 085 Ft/m²
59 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 137 857 Ft
Második évtől
188 134 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Egyediség, Prémium, Minőség! *** Ezzel a három fogalommal azonosítható az eladásra kínált ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZ, amely egy ZÁRT udvarban kerül megépítésre. Az elhelyezkedése, elosztása és stílusa alapján tökéletes választás fiatal pároknak, gyermekes családosoknak vagy időseknek egyaránt. Sárbogárdon a központhoz közel található a projekt, különböző méretű lakások elérhetőek még. A tervezett épület földszint + 1. emelet beépítésű, összesen 6 lakást tartalmaz. 50 m2-től - 64 m2-ig (honlapunkon megtalálható) 1. LAKÁS - FÖLDSZINTI, 59 nm-es, NAPPALI + 2 SZOBÁS Az ingatlanok a következő magas műszaki tartalommal fognak rendelkezni: - 30-as TÉGLÁBÓL épül + 15 cm-es hőszigetelő rendszerrel lesz ellátva - A fűtésről HŐSZIVATTYÚ GONDOSKODIK, PADLÓFŰTÉSEN keresztül, amely TERMOSZTÁTRÓL VEZÉRELHETŐ - A HŰTÉST a nappaliban elhelyezett KLÍMA biztosítja - A fűtésrendszer és a klíma pedig Wifi-n keresztül TÁVOLRÓL IS IRÁNYÍTHATÓ lesz - REHAU Synego prémium nyílászárók lesznek beépítve, 3 rétegű üvegezéssel, 7 légkamrával és redőnnyel kiegészítve - Modern válaszható hideg és meleg burkolatok - Kerítés + elektromos bejárati kapu - Kialakításra fog kerülni a zárt 1000 m2-es telken minden lakáshoz egy térkövezett SAJÁT PARKOLÓHELY, továbbá PARKOSÍTVA, ÖNTÖZŐRENDSZERREL kerül átadásra a kert Kiváló lehetőség hosszútávú befektetés céljából, fiatalok számára vagy akár nagyobb családoknak a CSOK és egyéb kedvezményes hitelek igénybevétele mellett. További nagy ELŐNYE, hogy összesen csak 6 lakás kerül kialakításra, ezáltal családias környezetet teremtve. Környék: A város központja mindössze 5 perces sétára található, ezáltal az általános iskola, gimnázium, óvoda, posta, üzletek is karnyújtásnyira elérhetőek. BUDAPEST tömegközlekedéssel és autóval is 1 óra alatt elérhető az M6 és az M7-es autópályának köszönhetően. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek! A társasház per, teher és igény mentes. A kulcsrakész állapot 2023. IV. negyedévére várható. 10% foglalóval biztosítható a vételi szándék. Amennyiben szeretne KEDVEZŐ ÁRON VÁSÁROLNI EGY ALACSONY FENNTARTÁSÚ, IGÉNYES KIVITELEZÉSŰ ingatlant, akkor hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
A+
villany
víz
csatorna
kocsibeálló
garázs
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY