Eladó lakás Sárospatak, Comenius 33 2/2 58 nm
Eladó lakás Sárospatak, Comenius 33 2/2 58 nm
Eladó lakás Sárospatak, Comenius 33 2/2 58 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8054815
Referenciaszám: (#168053)
Frissítve: 2 hónapja

Sárospatak eladó téglalakás 2 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
412 069 Ft/m²
58 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 364 Ft
Második évtől
94 661 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168053 hivatkozási számú sárospataki társasházi lakás. Az eladó sárospataki társasházi lakás jellemzői: - 58 m2-es 2 szobás, tágas loggiás 2. emeleti bútorozatlan lakás Sárospatak abszolút belvárosában - a fűtésről távhő gondoskodik, öntött vas radiátorok - az egyik szobában klíma is rendelkezésre áll - hő- és hangszigetelt műanyag ablakok az egyik szobában redőnnyel, a másikban reluxával - a szobákban jó állapotú faparketta, az előszobában és a wc-ben járólap, a többi helyiségben mozaik található - a wc és a fürdőszoba külön helyiségben található - a hirdetett árban nincs konyhabútor! - a konyhából nyíló kamra is segíti a tárolást, de egy közös használatú tároló helyiség is rendelkezésre áll a földszinten - a közös költség 5.000 Ft/hó - a lépcsőház tiszta, rendezett, jó a lakóközösség - áruházak, gyógyszertár, posta, bankok, éttermek, fagyizó a közvetlen közelben - iskola, óvoda, játszótér, minden megtalálható, amire egy kisgyermekes családnak is szüksége van - 2 gyermekes CSOK Plusz igénybe vehető a lakásra! - tehermentes ingatlan, azonnal költözhető! Rugalmasan megtekinthető, hívjon bármikor bizalommal! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó sárospataki társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #168053 Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1981
Erkély:
4,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
csendes
világos
kamra
terasz
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
alacsony közös költség
vízórás
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferencz István Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 744 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferencz István Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 744 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY