Eladó lakás Siófok, Aranypart, BESZÉDES JÓZSEF SÉTÁNY 55 nm
Eladó lakás Siófok, Aranypart, BESZÉDES JÓZSEF SÉTÁNY 55 nm
Eladó lakás Siófok, Aranypart, BESZÉDES JÓZSEF SÉTÁNY 55 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8089537
Feltöltve: 11 napja

Siófok eladó téglalakás 2 szobás: 143,1 millió Ft

143,1 millió Ft
2 601 818 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
5. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 415 313 Ft
Második évtől
566 780 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok az Aranypart legújabb, exkluzív megjelenésű lakóparkjában, a WAVE II. projektben egy 55 m2 alapterületű, 60 m2 erkéllyel rendelkező, délnyugati tájolású, balatoni örökpanorámás, új építésű, 5. emeleti lakást. Az ingatlanban 1 hálószoba mellett egy amerikai konyhás nappali, illetve 1 kádas fürdőszoba wc-vel került kialakításra. A 62 lakásos épület 2023 októberében került átadásra. A lakások fűtéséről állandó komfortérzetet biztosító padlófűtés gondoskodik, míg hűtéséről a minden szobában felszerelt központi hűtő-fűtő klímarendszer gondoskodik. A fürdőszobák kiváló minőségű, spanyol (LOVE Ceramic Tiles) csempékkel burkoltak, illetve Villeroy & Boch szaniterrel felszereltek. A projektben összesen, már csak 26 db lakás elérhető! A Wave lakópark Siófok Aranypartján, az utolsó közvetlen vízparti telkek egyikén, a Beszédes József sétány 51. szám alatt került kivitelezésre. A projekt kiváló lokációval rendelkezik. Környezetében található a hamarosan újranyitó Galerius fürdő és wellnessközpont, valamint számos vendéglátóegység és élelmiszerüzlet. A város és az M7-es autópálya 5 perc autóúttal elérhető. Az ingatlan főbb jellemzői: - 55 m2 alapterület + 60 m2 balatoni panorámás erkély - 1 hálószoba + amerikai konyhás nappali - padlófűtés, illetve hűtő-fűtő klímaberendezés egyedi mérőórákkal - 25 m hosszú, feszített víztükrű, fűtött medence - csendes, családbarát lokáció - teremgarázs hely 7.500.000Ft - tároló vásárolható 3.500.000Ft A lakás előre egyeztetett időpontban megtekinthető, hétvégén is! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, vegye fel velem a kapcsolatot! Telefonon a hét, illetve a nap bármely szakaszában elérhető vagyok, hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2023
Terasz:
60 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
panoráma
medence
amerikai konyha
étkező
terasz
hőszigetelt
lift
kaputelefon
akadálymentesített
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Nikolett Unique Homes Az iroda összes hirdetése
+36 70 426 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Nikolett Unique Homes Az iroda összes hirdetése
+36 70 426 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY