Eladó lakás Siófok 71 nm
Eladó lakás Siófok 71 nm
Eladó lakás Siófok 71 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7335040
Referenciaszám: PR075715-LK-13045
Feltöltve: 17 napja

Eladó 3 szobás téglalakás 106,5 millió Ft értékben Siófokon - Ezüstpart Villapark II.ütem lakóparkban

Siófok
106,5 millió Ft
1 500 000 Ft/m²
71 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 309 090 Ft
Második évtől
421 817 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Siófok leghangulatosabb részén, a megújuló Ezüstparton kerül megvalósításra az 4 épületből és összesen 84 db apartmanból álló nyaralóegyüttes, mely közvetlenül megközelíthető a felújított szabadstrandtól. A Balaton közelsége páratlan kilátást kínál a legtöbb ingatlan számára és tökéletes panorámát az első épületek fronti lakásainak.Az apartmanok korszerű kialakítása lehetővé teszi a 4 évszakos itt tartózkodást. A hőszivattyús hűtő-fűtő egységek, a modern nyílászárók és a jó homlokzati szigetelés nem csak nyáron, de télen is biztosítják a tulajdonosok maximális kényelmét.A projekt nem titkolt célja egy kiemelt vevőkör megcélzása, akiknek a modern kialakítás és jó elhelyezkedés mellett fontos a privát szféra is: nem csupán a nyaralók több épületre történő elosztása, de az ezek tetején kialakításra kerülő tetőteraszok is külön-külön rendelhetők a lakóegységekhez, így azt csak a tulajdonosaik használhatják.Siófok ezen része teljesen más hangulatot és életérzést áraszt, mint amit megszokhattunk. Az ezüstparti telkek és egykori szállodák, üdülők ingatlanfejlesztései, valamint a környék egyre jobb infrastruktúrája alkalmassá tette a területet a kényelmes, de nyugodt nyaraláshoz. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján családosok, nyugalomra vágyó baráti társaságok mind megtalálják a számukra megfelelő ingatlant a tökéletes kikapcsolódáshoz vagy épp az értékálló befektetéshez.Az ingatlanok nyaraló besorolással rendelkeznek, várható átadása a II.ütemnek 2023 I. félév.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Tervezett átadás:
2023. május
Erkély:
13,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szécsényi Gabriella Duna House - Debrecen, Antall József utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 521 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szécsényi Gabriella Duna House - Debrecen, Antall József utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 521 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok