Eladó lakás Sopron, Belváros külső, Besenyő utca 18/D 56 nm
Eladó lakás Sopron, Belváros külső, Besenyő utca 18/D 56 nm
Eladó lakás Sopron, Belváros külső, Besenyő utca 18/D 56 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8040295
Frissítve: 28 napja

Sopron eladó téglalakás 2 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
712 500 Ft/m²
56 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Sopronban, a Besenyő utcában egy 9 lakásos társasházban lévő 2. emeleti 56 m2-es folyamatosan karbantartott tégla építésű loggias lakás. A lépcsőházat kerítéssel elkerített belső udvarból lehet megközelíteni. A lakótér két szobából, előszobából, konyhából, fürdőből és egy különálló wc-ből áll. A lakás teljes körű fejújítása 2018-ban megtörtént. A nagyobbik szobából nyílik a 6.2m2-es loggia, ami az utcára néz. A konyha és a kisebbik szoba ablaka a belső udvarra néz. A nagyobb előtér akár étkező kialakítására is alkalmas. A fürdőszobában található egy 200x100x40 cm nagyságú polcos beépített szekrény. A fűtés gázkazánnál történik, ami 2020-ban kapott új alkatrészeket és évente ellenőrzésen esik át. A nagyobb szobában van egy hűtő klíma. Műanyag ablakok vannak, többnyire redőnnyel és szúnyoghálóval. A lakás jó elosztású alacsony rezsiköltséggel is fenntartható. A lakáshoz tartozik egy osztott közös tároló, a saját rész 6,5 m2 nagyságú. Az ingatlan tehermentes. A környéken gyalog könnyen és gyorsan megközelíthető aldi, lidl, iskola, óvoda, játszótér, kertvárosi piac, lottozó, dohánybolt, szolárium, kisállatbolt, vianni, dm, gyógyszertár, zero waste hulladékmentes bolt, pénzváltó és egy szolgáltatóház, ahol elérhető fodrász, borbély, körmös, könyvelőiroda, csavar- és szerszámbolt így nem szükséges ezekhez autóba ülni. Buszmegálló közvetlenül a ház előtt. A környéken ingyenes a parkolás. Mindössze 10 perc sétával az Erzsébet-kertbe lehet érni, vagy a bánfalvi erdőbe. Ingatlanosok kérem, ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
15 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
jó beosztású
erkély
kábeltévé
internet
telefon
alacsony közös költség
vízórás
kaputelefon
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Czirfusz Kristóf
+36 30 695 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Czirfusz Kristóf
+36 30 695 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY