Eladó lakás Szeged, Rókus 61 nm
Eladó lakás Szeged, Rókus 61 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7559462
Referenciaszám: 293083
Frissítve: 26 napja

Szeged eladó téglalakás 3 szobás: 68,9 millió Ft

68,9 millió Ft
1 129 508 Ft/m²
61 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 199 965 Ft
Második évtől
272 894 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó most épülő társasházi lakások Szegeden, a belváros közvetlen közelében. Porotherm 30-as téglából, 15 cm-es hőszigeteléssel. Az ötszintes, 14 lakásból álló társasházban lift is kialakításra kerül, így idősek, mozgáskorlátozottak is könnyen közlekedhetnek. A lift és a közös hálózat külön napelemes rendszerről fog működni. Az épületben a legkisebb alapterületű lakás nettó 30 m2-es (erkély felével számolva), a legnagyobb 99,5 m2-es lakás nappali+ 3 szobás kialakítással. Minden szoba 1 db termosztátot kap a vezérlésre. A földszinten lévő és tetőtéri lakások kivételével minden ingatlanhoz külön erkély vagy loggia tartozik. Jelenleg ez a 60,95 m2 alapterületű lakás még elérhető az 1. és 3. emeleten is A lépcsőházból közelíthető meg. 2 különnyíló szobával, amerikai konyhás nappalival rendelkezik. A fürdőszoba és a wvc külön helyiségben található. A nappaliból egy 2 m2-es loggia nyílik. A fürdőszobában padlófűtés és elektromos fűtésű törölközőszárítós csőradiátor található. A lakásban padlófűtés és födémbe integrált mennyezethűtés lesz. A falak és a mennyezet fehérre festve kerül átadásra. 3 rétegű műanyag nyílászárók. A friss levegő utánpótlását nyílászáróba épített higroszabályzású szellőzőrendszer biztosítja. Az épület számára egy tartalék gázellátó rendszer épül ki BOSCH központi kazánnal. Tervezett kulcsrakész átadás: 2024 év vége Részletes műszaki tartalomért keressen elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajer Kitti ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 423 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajer Kitti ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 423 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY