Eladó lakás Szeged, Újszeged, Radnóti utca 260 nm
Eladó lakás Szeged, Újszeged, Radnóti utca 260 nm
Eladó lakás Szeged, Újszeged, Radnóti utca 260 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7820593
Referenciaszám: 304052
Frissítve: 18 napja

Szeged eladó téglalakás 4+1 fél szobás: 114,9 millió Ft

114,9 millió Ft
441 923 Ft/m²
260 m²
Alapterület
4+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 469 Ft
Második évtől
455 087 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szegeden, Újszeged csendes utcájában, a Radnóti utcában eladó, ez a 3 lakásos társasházban található belső 3 szintes lakás. A ház egy 903 m2-es telekre épült, szabadon állóként, 2000-ben. A társasház egyik lakása a földszinten található, míg a másik kettő (egymás tükörképeként) belső 3 szintes, vagyis az „első emelettől indul”, önálló lépcsőházzal A lakás a garázzsal együtt összesen nettó 237,94m2. A lakás hangulatát meghatározza az emeleten található, összesen 81m2-es étkezőkonyhás nappali, a tágas, udvarra néző erkéllyel (melyhez külső lépcsőt is kialakítottak, az udvar egyszerűbb megközelítése miatt), ezen a szinten van egy sarkokkádas fürdőszoba, háztartási helyiség a kazánokkal, wc. Az első tetőtéri szinten 3 hálószoba, szintén sarokkádas fürdőszobával, zuhanykabinos wc-vel, a felső tetőréi szinten egy egybefüggő szoba, a hozzátartozó zuhanyzós wc-vel. A parkosított közös udvarban egy 5*10 m-es medence biztosítja a nyári hűsölést, mellette kerti sütővel, gyerekjátékokkal. A házban gázüzemű cirkófűtés van, a hidegburkolatos részeken padlófűtéssel, a szobákban radiátorral. A használati melegvizet hőtárolós gázbojler biztosítja. A világítás LED-es. Az feltöltött képek egy része a már megkezdett költözés alatt készült! Az ingatlan tisztasági festés és apróbb ráncfelvarrás után kompromisszumok nélküli otthon lehet! Ha felkeltettem érdeklődését, a valóságot tekintse meg személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxus
garázs
kertkapcsolatos
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátrai Róbert Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 377 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátrai Róbert Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 377 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY