Eladó lakás Székesfehérvár, Vezérutcák 91 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Vezérutcák 91 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Vezérutcák 91 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7904270
Feltöltve: 5 hónapja

Székesfehérvár eladó téglalakás 4 szobás: 109,9 millió Ft

109,9 millió Ft
1 207 692 Ft/m²
91 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 318 958 Ft
Második évtől
435 284 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kuriózum az ingatlanpiacon! A Székesfehérvár történelmi belvárosához közel, 91 nm-es amerikai konyhás-étkezős, nappali ,+ 3 hálószobás, 2022-ben épített penthouse lakás került eladósorba, 58 nm-es panorámás terasszal. A különböző szintű ellátási központoktól - kórház, bank, bölcsőde, óvoda, általános iskola, családorvos, gyógyszertár, élelmiszerboltok, étterem, pénzintézetek, posta, buszmegálló - való távolsága minimális. A 2 emeletes társasház új építésű, kis lakóközösségű. A lépcsőház takarítását takarítónő végzi, nem a lakók. Az eladásra kínált lakás az épület második emeletén található. Magas minőségű alapanyagokat a legapróbb gondossággal választották ki. A lakás elhelyezkedéséből adódóan két égtájú kilátással rendelkezik, egyik oldalon örökpanorámával Székesfehérvár Vezérutcák kertvárosias részére, míg a terasz másik részéről a belváros látható. Fekvése délnyugati, ezért bevilágítottsága folyamatos. A helyiségek tágasak, napfényesek. A lakás elhelyezkedéséből fakadóan körbe fűtöttség jellemzi. Az összes külső- nyílászáró kiváló minőségű, mely harmonizál a lépcsőház ablakaival. A jó ízléssel kialakított belső enteriőr nyugalmat, harmóniát áraszt. Mindegyik szoba szúnyoghálóval és árnyékolóval felszerelt, illetve a teljes ingatlan mennyezet hűtéssel klimatizált és padlófűtéssel fűtött. Ezen rendszerek kiszolgálását egy energiatakarékos hőszivattyú látja el, így a lakás optimális hőmérsékletéről (hűtés és fűtés) ezen berendezés igondoskodik. A konyha gépek (indukciós lap, elektromos sütő, mosogatógép) még garanciálisak. A parkolás teremgarázsban (1db beálló) lehetséges, illetve az utcán az erre a célra az ingatlan előtt fentartott parkoló helyek valamelyikén ingyenesen. Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokbavehető! Az átgondolt tervezésnek és a magas színvonalú építészeti elemeknek köszönhetően ez a nappali + 3 hálószobás, duplakomfortos lakás a belvárosi lokációt kereső családok vagy prémium szálláshely szolgáltató befektetők részére is ideális! Prémium minőségben kivitelezett, egyedi kialakítású ingatlan, mely tökéletes értékálló befektetést kínál! Az ingatlan előzetes időpont egyeztetést követően megtekinthető. Hitel bevonásával vásárolna? Van rá lehetőség, az ingatlan 30% önerőtől vásárolható. Díjmentes hitelügyintézéssel, személyi bankárunk bankfüggetlen ajánlatokkal áll vevőink rendelkezésére, hitelét akár otthonából kényelmesen intézheti! Családosok számára: CSOK, CSOK hitel. Köszönjük, hogy olvasta hirdetésünk!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Terasz:
58 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
saját parkoló
fűtött garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
kábeltévé
internet
bútorozatlan
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
EladLak Ingatlan EladLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 369 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
EladLak Ingatlan EladLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 369 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY