Eladó lakás Székesfehérvár, Ybl Miklós-lakótelep, Eszperantó tér, 6 42 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Ybl Miklós-lakótelep, Eszperantó tér, 6 42 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Ybl Miklós-lakótelep, Eszperantó tér, 6 42 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8087705
Frissítve: 14 napja

Székesfehérvár eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
833 333 Ft/m²
42 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Strassz Ingatlaniroda megvételre kínál Önnek egy 42 nm-es, franciaerkélyes téglalakást, amelyet csupán egy utca választ el a történelmi belvárostól. A lakás egy négyemeletes ház magasföldszintjén helyezkedik el. A lakásban két szoba, egy konyha, egy fürdőszoba, egy kamra és egy előszoba található. Az ingatlanhoz tartozik egy kb. 3 m2-es pince-tároló, amelyet jelenleg csak a tulajdonos egyedül használ. Az épület 2016-ban panelprogramon és fűtéskorszerűsítésen (mérőórás radiátorok felszerelése), a konyha (bútorcsere) és a fürdőszoba (kád helyett zuhanyzó) átalakításon esett át, valamint a bejárati ajtó cseréje is megtörtént! A külső nyílászárókon redőny és szúnyogháló található. A gázbojlert lecserélték éjszakai árammal üzemeltetett villanybojlerre, valamint az áramfogyasztásihelyen a teljesítménynövelés 32 Amperre megtörtént. Az ingatlan önálló gázmérőórával rendelkezik. A szobákban parketta, a többi helyiségben járólap burkolat található. A falazat festése és a nappali parketta burkolata felújításra szorul. A közös költség 10 000 Ft, így könnyű fenntartani az ingatlant. Az ingatlan előtti parkoló helyek fizetősek, a III. várakozási övezetben helyezkednek el. A lakás előtti parkolóba az éves parkolóbérlet ára, állandó lakcímmel rendelkező lakosok számára, 6 000 Ft-ért kiváltható (jelenleg az időarányos parkolóbérlet ár 5 100 Ft körül van). Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, színház, uszoda, parkok, tavak, számos étterem, üzlet és szolgáltatás valamint tömegközlekedési lehetőség könnyen elérhető. A lakás ideális választás azoknak, akik szeretik a belvárosi életstílust, valamint azoknak, akik alacsony fenntartási költségek mellett szeretnének otthont teremteni maguknak. Az ingatlan tehermentes, megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges. Irányár: 35 000 000 Ft. Elérhetőség: +36305675570 Az Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Energetikai tanúsítvány elkészítésében segítünk. Igény esetén, egyedülálló, ingyenes pénzügyi tanácsadást biztosítunk, banksemleges hitelkonstrukciók, a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához ingyen elérhetők. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk. Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
kamra
kábeltévé
internet
bútorozatlan
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
parkettás
redőny
panelprogram
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajzer Miklós Strassz Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 567 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajzer Miklós Strassz Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 567 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY