Eladó lakás Szolnok, Tallinn 55 nm
Eladó lakás Szolnok, Tallinn 55 nm
Eladó lakás Szolnok, Tallinn 55 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8092751
Feltöltve: 13 napja

Szolnok eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 38,5 millió Ft

38,5 millió Ft
700 000 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 111 737 Ft
Második évtől
152 488 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó csendes környezetben, mégis közel a belvároshoz, egy igényesen felújított, 2+1 félszobás lakás a Tallin városrészben. Az ingatlan egy 10 lakásos téglaépítésű társasház magasföldszintjén található. Kiváló elosztásának köszönhetően egy vagy akár két gyermekkel is nagyon kényelmes. 2020-ban teljeskörű felújításon esett át. Víz- és villanyhálózat cseréje, illetve bővítése megtörtént. A fűtésről elektromos padlófűtés és panelek gondoskodnak. A hűtő-fűtő klíma Wifi-ről akár a távolból is irányítható. A következő prémium márkák biztosítják a minőséget és megbízhatóságot ( a teljesség igénye nélkül): Wellis szaniterek, Livolo érintőkapcsolók, Ravak csaptelepek, Nobo panelek. A konyhában IKEA-s konyhabútor kapott helyet, beépített hűtővel, mosogatógéppel, indukciós főzőlappal, mikróval és sütővel. A lakáshoz saját tároló tartozik. A ház közös udvarán a homokozó és a csúszda a gyermekek kikapcsolódását szolgálja. Parkolás az utcán díjmentesen lehetséges. A lakás elosztása: Nappali + konyha: 21,6 m2 Gyerekszoba: 14,2 m2 Hálószoba: 7,6 m2 Fürdőszoba: 6,1 m2 Közlekedő: 5,5 m2 Az ingatlan tehermentes, egyeztetés után megtekinthető. Ára: 38 500 000, ami a bútorok és gépek jelentős részét tartalmazza. Ingatlanosok kérem ne keressenek!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nádi János
+36 30 659 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Nádi János
+36 30 659 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY