Eladó lakás Szombathely, Belváros, Fő tér 200 nm
Eladó lakás Szombathely, Belváros, Fő tér 200 nm
Eladó lakás Szombathely, Belváros, Fő tér 200 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7683271
Referenciaszám: 241_ide
Feltöltve: 18 napja

Szombathely eladó téglalakás 3 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
495 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
LOFT LAKÁS SZOMBATHELYEN – TETŐTERASZ ÉS LUXUS A FŐ TÉREN Nem „egy” lakást ajánlunk most Önnek, hanem Szombathely (sőt Vas megye) LEGNAGYOBB és LEGDRÁGÁBB LUXUSLAKÁSÁT. Tágas terek, nyers anyagok, a mennyezeten futó csőrendszerek, hatalmas üvegfelületek és különleges belsőépítészeti megoldások jellemzik ezt a 200 m2-es belvárosi luxuslakást, aminek 30 m2-es teraszáról Szombathely Fő terének szökőkútjára lehet lepillantani. Tulajdonosa régi álmát valósította meg amikor pénzt és időt nem kímélve 2 év alatt létrehozta és aprólékos gonddal berendezte ezt a különleges otthont. A 200 négyzetméteres lakás egy 3 szintes belvárosi ház legfelső szintjén található, a házban munkaidő után már csak a lakás tulajdonosai mozognak. Már a lépcsőház felső része is csak a lakáshoz tartozik, a bejárati ajtón belépve pedig tágas terek fogadnak: egy légtért alkot az előszoba, az étkező, a konyha és a nappali. Egyedül a hálószobák, a fürdő és a toalett bújik ajtók mögé, jelent személyes teret. A nappaliból és az egyik szobából közvetlenül a tágas teraszra léphetünk, ahol a Fő tér panorámája tárul elénk – a terasz a lakás szerves része legalább annyira élettér, mint a különleges nappali. A terasz padlózata igényes és időtálló WPC-vel burkolt. A konyhában rozsdamentes konyhai berendezések, magas minőségű beépített konyhagépek várják az új tulajdonost. Mindkét hálószobához gardrób kapcsolódik. Az ingatlan egyedi bútorokkal és mindent elrejtő beépített szekrényekkel berendezett. Az egész lakást a minőség és az igényesség jellemzi. A lakás jellemzői: - Fő téri elhelyezkedés - 200 m2 hasznos alapterület - 30 m2 tetőterasz panorámás kilátással a Fő térre, WPC padlóburkolattal - További tetőterasz kialakítási lehetőség - Amerikai konyha-nappali - Rozsdamentes egyedi konyhai bútorok és berendezés, beépített Whirlpool konyhagépekkel - 2 hálószoba - 2 gardrób - Háztartási helyiség - Fürdő-WC külön és egyben is - Tároló - 2016-os építés - LOFT stílus – egyedi hangulat és berendezés - Belső építész által kivitelezett - Egyedi bútorzat és beépített szekrények - Gáz-cirkó fűtés (padlófűtés- és lapradiátoros hőleadással) - Egyedileg gyártott fa nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel - Egyedi Pandomo öntött műgyanta padló - Fa parketta - 2 db füstmentes bio olajkandalló - 2 db inverteres klíma - egyedileg választott LOFT jellegű bútorok, perzsa szőnyegek, kristály csillár - Az ingatlanban található teljes bútorzat a vételár részét képezi Az Indusztriális gyári stílusú (loft típusú) lakás kedvezményes ára az alapértelmezett beépített bútorokat és eszközöket tartalmazza. A lakás megvásárolható teljes berendezésével és felszereléseivel, az egyedi luxusbútorokkal és a magas minőségű háztartási gépekkel és a lakás teljes jelenlegi berendezésével és felszerelésével, valamennyi dekorációval és kiegészítővel együtt – ebben az esetben a vételár egyedi megegyezés tárgyát képezi.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2016
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
étkező
gardrób
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szlovacsek Anita Ideális Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 927 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szlovacsek Anita Ideális Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 927 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY