Eladó lakás Tárnok, Öreghegy 75 nm
Eladó lakás Tárnok, Öreghegy 75 nm
Eladó lakás Tárnok, Öreghegy 75 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7952564
Referenciaszám: M266304
Frissítve: 16 napja

Tárnok eladó téglalakás 2 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
426 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 872 Ft
Második évtől
126 743 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tárnok Öreghegyen, 75m2-es, földszinti, kertkapcsolatos lakás, garázzsal, nagy tárolóval, új építésű házas környezetben eladó. A terület zártkert, az épület a tulajdoni lapon gazdasági épület, így lakáscélú hitel a vásárláshoz nem vehető igénybe. Az épület tégla falazattal épült, szigeteléssel ellátott, a tető cserépfedéses. A házban 2 külön bejáratú lakás került kialakításra, egy földszinti és egy emeleti, melyek osztatlan közös tulajdonban vannak. A lakás 75m2-es, 2 szoba, konyha, fürdőszoba helyiségekből áll. Az egyik szobából, mely 26m2-es, a kialakításának és a méretének köszönhetően, 2 szobává alakítható, így 3 szoba állhat rendelkezésre. A lakás része egy 20m2-es beépített és egy 20m2-es nyitott terasz. A szuterén szinten található a garázs és egy 24m2-es tároló, mely a lakáshoz tartozik. Fűtése hűtő-fűtő klímával és kályhával megoldott, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Közművek közül a víz és a villany a telken belül, a gáz az utcában található, csatorna nincs. Jól járható, részben aszfaltozott úton megközelíthető, sík terület, buszmegálló pár perc sétával elérhető. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2002
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos
terasz
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Polonkai Pálma Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 650 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Polonkai Pálma Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 650 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY