Eladó lakás Üllő, Központ 63 nm
Eladó lakás Üllő, Központ 63 nm
Eladó lakás Üllő, Központ 63 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7868076
Referenciaszám: M252229
Frissítve: 16 napja

Üllő eladó téglalakás 3 szobás: 54,4 millió Ft

54,4 millió Ft
861 851 Ft/m²
63 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 883 Ft
Második évtől
215 463 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üllő dinamikusan fejlődő, kertvárosi részén kínálunk megvételre AZONNAL KÖLTÖZHETŐ új építésű társas-házi lakásokat. A társasház megtervezése során a kor elvárásainak megfelelő megjelenésű, magas színvonalú, ugyanakkor család-centrikus, a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) támogatási követelményeinek megfelelő lakások létrehozása volt a fő szempont. A tervezés eredményeként született meg a társasház Üllőn, Budapesttől 15 percre, az M0 autóút közelében, amelyben a mai kor kihívásainak és építési követelményeinek minden szempontból megfelelő, összesen 28 könnyen berendezhető, modern megjelenésű lakásból álló társasház, közös tetőterasszal. A lakások változó méretűek, könnyen berendezhetőek, széles választási palettát nyújtva a családosok, fiatal párok és egyedülállók számára első otthonuk kiválasztása során. A fűtést házközponti gázkazán biztosítja, a nyári hőségben a kellemes hőmérsékletről minden helyiségben elhelyezett hűtő/fűtő klímaberendezés gondoskodik! Az épületben jellemzően nappali + 2 szobás, 60-70 nm közötti területű lakások találhatók, minden lakás rendelkezik erkéllyel vagy terasszal! A telken belül nagy területű közös zöld park kialakítása volt a cél, a földszinten lévő lakások saját kertrésszel rendelkeznek, míg a felszíni parkolók a telek hátsó részén kerülnek kialakításra. A tároló és felszíni parkoló a lakások mellé kötelezően megvásárolandó. Felszíni parkoló: 850.000 Ft /db Tároló : 450.000 Ft /db A környék ellátottsága igen jó, a városközpont 15 perc sétával elérhető, a vasút sétálva 10 perc alatt megközelíthető. Bölcsőde - 500 méter Óvoda - 500 méter Vasút - Üllő-Budapest-Nyugati pályaudvar, kb. 40 perc. Távolsági busz - Üllő-Budapest-Kőbánya-Kispest, kb. 30 perc. Budapest autóval 10 km, a városközpont 28 km. Közlekedés - M4 autóút felhajtó 1,6 km. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához CSOK, babaváró és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Sándor Budapest XIII. kerület Pannónia utca 25 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 220 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Sándor Budapest XIII. kerület Pannónia utca 25 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 220 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY