Eladó lakás Üllő 61 nm
Eladó lakás Üllő 61 nm
Eladó lakás Üllő 61 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8086494
Referenciaszám: 315183
Frissítve: 15 napja

Üllő eladó téglalakás 3 szobás: 48,4 millió Ft

48,4 millió Ft
793 443 Ft/m²
61 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 140 469 Ft
Második évtől
191 699 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELÉRKEZETT A VÁRVA VÁRT 2. ÜTEM!!!! KERTKAPCSOLATOS LAKÁSOK ELÉHETŐK!!! Üllő szívében csendes mellék utcában kínálok eladásra egy teljesen zárt lakóparkban, magas exkluzív műszaki és esztétikai tartalommal rendelkező új építésű lakásokat. A lakások mérete 60 és 70 nm között van, amerikai-konyhás, jellemzően nappali + 2 szobás ingatlanok épülnek terasszal vagy erkéllyel. Jelenleg elérhető lakásaink földszinti kertkapcsolatos, valamint 1. és 2. emeleti erkélyes lakások. A telken 28 lakásos társasház épül a természetesség és a minőség jegyében. Minden tekintetben megfelel a mai kor elvárásainak: 30–as LEIERTHERM téglából épül 10 cm polisztirolhab homlokzati szigeteléssel, a lakások között 30-as LEIERTHERM AKU hanggátló tégla kerül beépítésre. A lakásokban komfortérzetünket 3 db inverteres hűtő-fűtő klíma szolgálja, amely a vételár részét képezi. A tároló és földfelszíni parkoló megvásárolható a lakásokhoz. Melyek vételára a következő: Felszíni parkoló : 1.397.000-Ft /db Tároló : mérettől és elhelyezkedéstől függően 1.500.000 Ft-tól 3.000.000 Ft-ig Megbízható, tőkeerős kivitelező, évek óta az ingatlan piacon, precíz, minőségi anyagokkal és emberi erőforrással dolgozik. Referencia házak a közelben. A hirdetésben szereplő vételár a kulcsrakész állapotra vonatkozik. Burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók választhatóak. Teljes tervdomumentáció, irodánkban személyesen megtekinthető 2024-ben költözhető lakások. Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, bevásárlási lehetőségek, orvosi ellátás, kikapcsolódási lehetőségek és az M0-ás is pár percre. IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!!!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
panoráma
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisari Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 530 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kisari Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 530 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY