Eladó lakás Veszprém, Egyetemváros 54 nm
Eladó lakás Veszprém, Egyetemváros 54 nm
Eladó lakás Veszprém, Egyetemváros 54 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7440809
Frissítve: 15 napja

Veszprém eladó téglalakás 2 szobás: 40,9 millió Ft

40,9 millió Ft
757 407 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 118 702 Ft
Második évtől
161 994 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprémben a Stadion utcában magasföldszinti tégla lakás eladó Kiváló lokációnak köszönhetően, minden korosztály számára előnyös. -idősebbeknek (magasföldszinti) -gyógyszertár, orvosi rendelő gyalogosan 2 perc -boltok, szolgáltatók a szomszédban -szép nyugati fekvésű erkély -fiataloknak (bölcsőde karnyújtásnyira) -fiataloknak 54 m2es (2 gyermekre hitelezhető) -ingyenes (nagyobb) parkoló a ház előtt -egyetemistáknak (mindenhez közel, jó közlekedési lehetőségek) -2 különálló szoba, külön étkező és külön konyha ideális több diák elszeparálásához -befektetőknek az egyetem közelsége miatt Az épület szigetelt, lépcsőházi nyílászárói új hőszigetelt műanyagok. A lakás az épület középső lépcsőházában található, mellette, felette lakások így nagyon gazdaságos fenntartani. A lakásban az ablakokat, erélyajtót új hőszigetelt műanyag ablakokra cserélték. Alapterülete : 54 m2 + 8 m2 erkély és a pincében saját tároló. -1 külön nyíló nappali szoba erkéllyel -1 külön nyíló hálószoba -1 étkező (ablakkal) -1 konyha beépített konyhaszekrénnyel (ablakkal) -1 speiz -1 fürdő ( új zuhanykabinnal) WC-vel -folyosón beépített szekrények Fűtése központi fűtés, egyedi mérőkkel. Hőleadók: ÖNTÖTTVAS radiátorok (szuper meleget tart) Szobák parkettásak, egyéb helyiségek járólaposak. A lakás egy tisztasági festés után lakható, beköltözhető, kiadható. A mai ízlésnek megfelelő esztétikai ráncfelvarrást igényel. Hogy gördülékeny legyen az ingatlan vásárlás, Bank független HITEL ügyintézésben, CSOK intézésében, rugalmas ÜGYVÉDDEL, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY készíttetésével tudok az Önök rendelkezésére állni. Természetesen a közreműködésem a vevők részére díjmentes.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
pince
kábeltévé
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FORESTER INGATLAN FORESTER INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 709 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FORESTER INGATLAN FORESTER INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 709 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY