Eladó lakás Veszprém, Egyetemváros 53 nm
Eladó lakás Veszprém, Egyetemváros 53 nm
Eladó lakás Veszprém, Egyetemváros 53 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8116292
Frissítve: 1 hónapja

Veszprém eladó téglalakás 2 szobás: 47,9 millió Ft

47,9 millió Ft
903 774 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 018 Ft
Második évtől
189 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Biztos kezdőpont vagy kiváló befektetés! – Eladó Veszprém központi részén elhelyezkedő 53 nm-es 2 szobás tégla lakás Veszprém legjobb infrastrukturális részén, Stadion utca 1. szám alatt, padlótól a mennyezetig felújított, harmadik emeleten található két szobás, erkélyes tégla lakás keresi új tulajdonosát. Az ingatlan az Egyetemhez, autóbusz-megállóhoz közel található. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, bevásárló üzletek, kisebb szolgáltató egységek, közvetlen közelben helyezkednek el. A társasház felújítása nem csak a belsőt érintően történt meg. Külső falai hőszigeteltek, ablakok és erkélyajtó műanyag nyílászáróra cseréltek, redőnnyel és felhúzható szúnyoghálóval lettek szerelve. Fűtést érintően új lemez radiátorok, törölközőszárítós radiátor és új, energiatakarékos villanybojlerrel is fejlesztésre került. Az otthonhoz hangulatos, zöldterületre néző erkély és egy 3,6 nm-es pinceszinti, kizárólagos használatú tároló is tartozik. Parkolás az ingatlan előtt ingyenes, igény esetén az 50 m-re található bérelt garázs bérleti joga is átadható. Egyetemhez közeli elhelyezkedésének köszönhetően, albérletként kiváló lehetőséget rejt magában. Ingatlan ára: 47.900.000 forint, azaz 47,9 millió forint. Személyes megtekintés előre egyeztetett időpontban a hét bármely napján lehetséges, a késő délutáni órákban. Ingatlanközvetítők segítségét köszönettel nem kérem!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
jó beosztású
csendes
világos
étkező
kamra
gardrób
erkély
pince
internet
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
redőny
reluxa
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 399 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 399 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY