Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros 123 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros 123 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros 123 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7263163
Referenciaszám: H445024
Feltöltve: 16 napja

Zalaegerszeg eladó téglalakás 5 szobás: 62,9 millió Ft

62,9 millió Ft
511 382 Ft/m²
123 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 182 552 Ft
Második évtől
249 130 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Zalaegerszeg belvárosában egy egyedi paraméterekkel rendlekező, második emeleti, öt szobás, dupla erkélyes lakást. Az ingatlan kettő lakás összenyitásából lett megvalósítva, már a társasház építésekor, így lett kivitelezve egy 123 négyzetméteres lakás, melyben egy nagy amerikai konyhás nappali, négy hálószoba,egy dolgozószoba, egy különálló fürdőszoba, egy fürdőszoba-WC-vel, egy WC, közlekedő, előszoba és kettő erkély került kialakításra. A nyílászárók két kamrás műanyag ablakok, melyek redőnnyel vannak ellátva. A lakás melegét hőtárolós kazán biztosítja, ennek köszönhetően zavartalanul lehet használni a meleg vízet egyszerre az ingatlan több helyiségében is. A tégla építésű társasház 2003-ban épült, melyhez zárt udvar is tartozik gépkocsi beállókkal és garázsokkal. A lakáshoz közös tároló is van a földszinten. Az ingatlan kelet-nyugati tájolásának köszönhetően egész nap nagyon világos a lakás. A házból kilépve található iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, pár percnyi sétára buszmegálló, élelmiszerbolt és a város központ is megközelíthető gyalogosan. A lakás kiváló lehetőség lehet családosoknak, befektetésnek és akár irodának is. Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol ingatlanvideó és több kép is segíti Önt a választásban! Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Erkély:
3,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Budavári- Lőrincz Dóra Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Budavári- Lőrincz Dóra Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY