Eladó lakás Zalaegerszeg 100 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg 100 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8112254
Referenciaszám: LK084553
Feltöltve: 1 hónapja

Zalaegerszeg eladó téglalakás 4 szobás: 64 millió Ft

64 millió Ft
640 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 185 744 Ft
Második évtől
253 486 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendes, nyugodt helyen,rendezett környezetben eladó a Páterdombon, egy kétszintes duplafalu sorházi, bruttó 133 m2-es ingatlan, 300 m2-es saját használatú kerttel.Az 1994-ben épült 4 lakásos társasház , eredeti de jó állapotban lévő, téglaépítésű, gáz cirkó fűtésű lakóingatlan alsó szintje egy tagolatlan, egybefüggő térből áll.A nappalit és a konyha-étkezőt csak egy jelképes 2 lépcsőfokos szinteltolás osztja meg, ezáltal a tér még tágasabbnak és egységesebbnek tűnik. Az alsó szinten találunk még egy a konyhához kapcsolódó kamrát és egy előszobát, amelyből egy zuhanyzóval ellátott mellékhelyiség nyílik. A nyugati nappaliból nyílik a napfényes közel 20 m2-es terasz és a zöld, füves-cserjés, fákkal tarkított, intim udvar.Az emeleten találunk 3 hálószobát, egy nagyméretű gardróbot ,egy ablakkal ellátott fürdőszobát és egy külön bejáratú mellékhelyiséget is. Itt a tetőtérnek köszönhetően a  hasznos bruttó ( 73 m2) alapterület jócskán meghaladja a nettó ( 51 m2) méretet.Fűtése gáz-cirkós, radiátoros hőleadással, ablakai kétrétegűek, fekvése kedvező kelet-nyugati.A lakóingatlanhoz tartozik egy 22 m2-es aknás garázs is, melynek a bejárása az előkerten keresztül valósul meg, de a hátsó teraszról is megoldott a gyalogos átjárás.Ha hirdetésem felkeltette az érdeklődését és szeretné személyesen is megtekinteni ezt a sok lehetőséget és fantáziát tartogató ingatlant akkor hívjon bizalommal!Irodánkban teljeskörű és INGYENES CSOK és hiteltanácsadás működik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Erkély:
18,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kontler Patrícia Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 227 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kontler Patrícia Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 227 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY