Eladó üdülő és hétvégi ház Abádszalók 77 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Abádszalók 77 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Abádszalók 77 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7894272
Referenciaszám: 42414
Frissítve: 16 napja

Abádszalók eladó üdülő és nyaraló 77 m² alapterületű: 22,5 millió Ft

22,5 millió Ft
292 208 Ft/m²
77 m²
Alapterület
627 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 65 301 Ft
Második évtől
89 116 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
  A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda eladásra kínál egy nyaralóként használt felújított házat, Abádszalók ó-falu részén. - Az ingatlan egy szakszerűen felújított, kibővített parasztház. A gondos karbantartás és használatnak köszönhetően jó állapotú. - Tetejét cserép fedi, a nyílászárók fából, vegyes falazat téglából és vályogból készült. - A fűtése gázkonvektorral történik. - Az elektromos rendszer részben felújítva, ami a dugaljak rézvezetékkel történő megtáplálását jelenti. - A helyiségek jó elosztásúak, méretük optimális a funkcióiknak megfelelnek. - Teljes közművel ellátott. - Szilárd úton jól megközelíthető.  - A teljes berendezést és a benne lévő eszközöket a vételár tartalmazza! - A kert füvesített, tűzrakó hely és eredeti ásott kút található benne. Amennyiben a CASANETWORK SZOLNOKI IRODÁJA által kínált nyaraló, vagy bármely, a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek /Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatan értékbecslés, energiai tanúsítvány készítése. CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk! 

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Libárdi Géza CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 437 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY