Eladó üdülő és hétvégi ház Békésszentandrás 52 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Békésszentandrás 52 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Békésszentandrás 52 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7528748
Frissítve: 8 hónapja

Békésszentandrás eladó üdülő és nyaraló 52 m² alapterületű: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
421 154 Ft/m²
52 m²
Alapterület
800 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 559 Ft
Második évtől
86 740 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békésszentandrás legkedveltebb részén, a Harcsási üdülősoron, saját tulajdonú, üdülőházas nyaraló gyümölcsfákkal, örökzöldekkel, parkosított kerttel eladó. BEFEKTETŐKNEK ÉS NYARALÓKNAK EGYARÁNT AJÁNLOTT! A telek 800 nm-es aszfaltozott út mellett, a Körös gáttól 100m-re, horgászhelytől 150 m-re található. A Duzzasztómű, a Magyarország Nagyházfogadó a Kézműves Sörház ABC és piac szabadstrand, 400-1000 m-re a közelben. A téglaépület 2x20 nm-es, tetőtéri beépítéssel, 10 cm-es szigeteléssel és 10 nm-es fedett terasszal rendelkezik. A földszinten: konyha, mosogatóval + mosogatógéppel, fürdőszoba tusolóval és vízöblítéses wc-vel ellátott. A meleg vizet, elektromos bojler biztosítja. A fűtés, a fsz-en és emeleten, 2 gázkonvektorral ellátott, ami biztosítja a téli szálláslehetőséget is. A gázellátás 2 db külső tárolós gázpalack reduktorral működik. A telken található még 12 nm-es faszerkezetű vendégház 20 cm belső és 10 cm külső szigeteléssel. Van benne elkülönített, vízöblítéses wc, mosdószekrény, elektromos átfolyós vízmelegítő. A fűtés elektromos hősugárzóval biztosított. A telek zárt, körbekerített és 2 db fedett, térkövezett autó beállója van. Továbbá egy bútorozott szaletli a parkosított kertben és 10nm-es szerszámos téglaépület is helyet kapott. További extrák: Lakásriasztó, műanyag redőnyök, légkondicionáló, vezetékes kerti kút, kemence fatárolóval, bográcshely, összeszerelhető fürdő medence, kerti kamera, öntöző rendszer fúrt kúttal, szivattyúval. Az ingatlan állandó tartózkodásra alkalmas, illetve befektetési céllal, pl. üdültetésre is ajánlott és a horgászatot kedvelőknek is remek választás.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
összkomfortos
kocsibeálló
kert
csendes
világos
amerikai konyha
terasz
melléképület
kábeltévé
telefon
bútorozott
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
riasztó
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 792 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 792 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY