Eladó üdülő és hétvégi ház Bükkszék 150 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Bükkszék 150 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Bükkszék 150 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 6999432
Referenciaszám: HZ089769
Feltöltve: 16 napja

Bükkszék eladó üdülő és nyaraló 150 m² alapterületű: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
332 667 Ft/m²
150 m²
Alapterület
216 m²
Telek
1+4 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Bükkszéken, a Salvus gyógyvízről híres thermálfürdő közvetlen közelében egy három lakásos, jó állapotú apartmanház teljes felszereléssel az árban! A három szinten 3 külön bejáratú lakás lett kialakítva, 2-2 félszobával, konyha-étkezővel, fürdő-wc-vel és erkéllyel.A festői környezetben lévő apartmanház eredeti épülete az 1950-es években épült, majd 2002-ben teljesen át lett alakítva, ki lett bővítve. A telek összközműves, a fűtést infrapanelek szolgáltatják, amelynek a díja a fűtésszezonban kb 25-30.000 Ft/hó. Az épületben a közmű mérőórák nincsenek lakásokra bontva. 2 autóval a kertben lehet parkolni, az utcán 1 parkolóhely van a ház előtt.A telek 216 m2-es, jogilag osztatlan közös tulajdon, de fizikailag teljesen szeparált. Az épület üdülőövezetben található, nyaraló besorolású.Az ingatlant befektetési célra ajánljuk, a kitűnő elhelyezkedés és a gyönyörű gyógyfürdő közelsége garantálja a kikapcsolódni vágyó vendégek sokaságát! Bükkszéknek az 1938-ban feltárt, emésztőrendszeri, légúti és mozgásszervi panaszokra kiváló Salvus gyógyvíz hozta meg az országos ismertséget. Az 540 méteres mélységből kitermelt, mintegy 40 °C hőmérsékletű alkáli-hidrogén-karbonátos gyógyvizet helyben palackozzák. A palackozott gyógyvizet országszerte forgalmazzák. A falu strandján egész évben lehet fürödni ebben a – világviszonylatban is egyedülálló – vízben. A strandon 2012-ben meleg vizű gyógyfürdőépületet adtak át. A Bükkszéki Fürdő igazi vonzerő a strandolni, fürdeni vágyóknak. Aki egyszer megmártózott a körmedencében, megérezte a 39 Celsius-fokos Salvus gyógyvíz jótékony hatását, a falu különös atmoszféráját, biztos, hogy visszavágyik és újra felkeresi.Bükkszék kb azonos távolságra található Egertől és Parádtól. Közvetlen buszjárat van Egerbe, Gyöngyösre, Salgótarjánba és Budapestre.Az ingatlan tehermentes, egy házaspár tulajdonában van, azonnal átvehető. Megtekintésre szeretettel várjuk az érdeklődőket, pár nappal előre egyeztetve.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2002
Erkély:
7,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mucsi Zsuzsanna Duna House - Retek utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 301 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mucsi Zsuzsanna Duna House - Retek utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 301 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY