Eladó üdülő és hétvégi ház Cibakháza 60 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Cibakháza 60 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Cibakháza 60 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7715824
Referenciaszám: 41002
Frissítve: 16 napja

Cibakháza eladó üdülő és nyaraló 60 m² alapterületű: 5,99 millió Ft

5,99 millió Ft
99 833 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2349 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Martfűi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Cibakházán lévő nyaralóját! Az ingatlan főbb  jellemzői : - területe : 2349 m2 - a fele körbe van kerítve - az ingatlan 2 hrsz-on található ( csak egyben értékesíthető) - a telken egy tégla építésű nyaraló van, amely 2 szintes - a ház szigetelt, a tetőfedés anyaga pala - a földszinten egy konyha rész került kialakításra - ugyanebben a helyiségben zuhanyzó, kézmosó is kialakításra került - a meleg víz ellátást napkollektor biztosítja - az épületben egy borospince is kialakításra került - a melléképületben egy tároló, egy közlekedő és egy nyári konyha van  - a nyílászárók fából készültek hőszigeteltek - a fűtés konvektorral és kályhával is biztosított - a telken szőlőültetvény és termő gyümölcsfák találhatók - a teljes területen a locsolórendszer kiépített - a locsolás fúrt kútról megoldott - a kertben egy félig fedett betonozott terasz található, ahol akár 25 fő is elfér - egy téglából épített  kemencében lehet főzni  - az autónak egy kibetonozott faszerkezetű nyeregtetős beálló ad védelmet - egy 4 m2 -es műhely biztosítja a tárolást és a barkácsolást - a környék csendes, kikapcsolódásra alkalmas - az ingatlan könnyen megközelíthető beton út mellett található - az ingatlan zártkert megnevezésű, földtörvény alapján ki kell függeszteni - a közelben élelmiszerbolt, buszmegálló és pékség is található Amennyiben a 155805128 számú Cibakházán lévő nyaraló, vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fazekas Marianna CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 440 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY