Eladó üdülő és hétvégi ház Dömsöd 45 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Dömsöd 45 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Dömsöd 45 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7783543
Referenciaszám: HZ019005
Frissítve: ma

Dömsöd eladó üdülő és nyaraló 45 m² alapterületű: 21 millió Ft

21 millió Ft
466 667 Ft/m²
45 m²
Alapterület
611 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 60 947 Ft
Második évtől
83 175 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dömsödön egy 45 m2-es nyaraló eladó. Horgászoknak, pihenni vágyóknak kiváló választás.Az ingatlan 611 m2-es telken fekszik. A ház 45 m2, az Öv-csatornától kb. 200 m-re helyezkedik el. A ház 1996-ben épült, könnyűszerkezetes, melyre 8 cm-es szigetelés és színezés került. A legutóbbi felújítás során a terasz beépítették és a ház többi ablakával együtt műanyag hőszigetelt, redőnnyel ellátott ablakok lettek beépítve. A biztonsági bejárati ajtó is új.A bejárati ajtón belépve a beépített teraszra jutunk, innen pedig a nappaliba. A nappaliból nyílik a hálófülke, a tusoló, WC-vel és a főzőfülke.Az épület mellett található egy kis nyitott terasz és tároló is.A ház mögött hangulatos szaletli és sütögető található.A házon az utolsó felújítás 2022-ben történt, ekkor az alábbi felújítások történtek:-    terasz beépítése-    bejárati ajtó, ablakok cseréje-    külső-belső festés, mázolásA melegvizet bojler biztosítja. Fűteni elektromos fűtéssel lehetséges, de kémény építésére is van lehetőség.Az elektromos hálózat réz vezetékekkel lett kiépítve, 20 A-es.Az ingatlanhoz tartozik egy kb. 4 köbméteres emésztő.A vizet fúrt kút biztosítja házi vízmű segítségével.Műszaki paraméterei:-    réz villanyvezeték 20A-    fúrt kút-    4 köbméteres emésztőA környék infrastruktúrája:A település központja autóval 4 percre van. A településen van piac, étterem, cukrászda, benzinkút, gyógyszertár, háziorvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, általánosiskola.Teljeskörű és díjmentes hitelügyintézésben és a legjobb konstrukció kiválasztásában is segítünk, államilag támogatott kamatozású hitelkonstrukciókkal és teljes körű ügyintézéssel.Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása – minden egy helyen az Ön kényelméért.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1996
Erkély:
9,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gosztola Erika Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 638 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gosztola Erika Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 638 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY