Eladó üdülő és hétvégi ház Dunaalmás 60 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Dunaalmás 60 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Dunaalmás 60 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7157778
Referenciaszám: HZ094246
Feltöltve: 16 napja

Dunaalmás eladó üdülő és nyaraló 60 m² alapterületű: 20,09 millió Ft

20,09 millió Ft
334 764 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1438 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 294 Ft
Második évtől
79 555 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
.Eladó Dunaalmás külterületi részén, közvetlen a bicikli úttal szomszédos területen található, vállalkozásra alkalmas ingatlan! Jellemzői:- A telek mérete 1438 nm- A ház az 1970-es évek környékén épült, falai kő és tégla szerkezet, nagy belmagasság, cserépfedés jellemzik, nyílászáróit már kicserélték- Az ingatlan áll 3 kényelmes helyiségből, egy nagy központi helységből, amely akár egy konyha-étkező-nappali funkciót is betöltheti, jobbról balról egy-egy kényelmes szoba, illetve egy fürdőszobából- A telken belül található vezetékes víz, ásott kút, telekhatártól nem messze pedig egy új villanyóra- Eredetileg a szobák fütése kályhával volt megoldva, a kémények jelenleg is a rendelkezésre állnak- A tégla falazatnak köszönhető egy belső téri rusztikus érzet is, amely mellé érdemes a mennyezetet látszó gerendák elhelyezésével kiegészítve még pazarabbá tenni- A ház mellett található egy garázs is, amely tárolásra is alkalmas- Kellemes, nyugodt privát szféra- További szomszédos telek hasznosításával kapcsolatban is vannak lehetőségekAz ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően alkalmas lehet turisztikai, vendéglátói, mezőgazdasági, állattartási lehetőségeknek.Mivel a kerékpár út párhuzamosan fut a telek mellett, így tökéletes választás lehet annak, aki befektetői szemmel lát ebben fantáziát. Hívjon, amennyiben szeretne több részletet megtudni.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Póta Brigitta Duna House - Tatabánya, Komáromi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 624 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Póta Brigitta Duna House - Tatabánya, Komáromi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 624 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY