Eladó üdülő és hétvégi ház Eger 150 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Eger 150 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Eger 150 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7532554
Referenciaszám: HZ046879
Feltöltve: 8 napja

Eger eladó üdülő és nyaraló 150 m² alapterületű: 99 millió Ft

99 millió Ft
660 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
412 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ikonikus környezetben luxus apartmanház!Eger neve egybeforrt a tájegységi borok kultúrájával.A  Szépasszonyvölgy a város országszerte ismert része, turisták kedvelt célja.Ebben a környezetben vásárolhatja meg ezt a 2020-ban teljes körűen felújított és prémium pihenést lehetővé tevő apartmanházat, amely:-    a völgy leghíresebb pincéinek közvetlen szomszédságában található,-    saját borozója legalább 100-150 éves,-    jelenlegi tulajdonosa a földszinten modern, prémium eszközökkel berendezett,  egyéni ízlést és stílust tükröző amerikai konyhás társalgót alakított ki,-    a közösségi részben modern megjelenésű kandalló teremt kellemes meleget és hangulatot,-    innen közelíthető meg a 20-25 főt befogadó autentikus pinceborozó,-    az emeleten 4 önálló, klimatizált szoba és valamennyihez saját fürdőszoba áll rendelkezésre,-    minden szobában, valamint a nappaliban is nagy sávszélességű WI-FI és LCD okos televíziók szolgálják a kikapcsolódást,-    az épület fedett és nyitható-zárható előteraszán 5 személyes jakuzzi áll rendelkezésre a leghidegebb napokban is,-    a délnyugati fekvésű teraszon és a grillsütőnél 10-12 fős társaság érezheti otthonosan magát,-    belső udvari parkolójában 3-4 autó elhelyezése lehetséges,-    az épület kamerarendszerrel, elektromos kapuval, központi vízlágyítóval és 5kw-os napelem rendszerrel felszerelt.Az ingatlan jelenleg vendégházként üzemel megfelelő piaci nyereséggel, de alkalmas családok privát nyaralójának is. Ezért nagyobb családoknak és befektetőknek kitűnő választás. Luxus minőségű berendezése nem képezi a vételár részét, de annak megvásárlása szükségszerű további 10 MFt értékben. További részletek megismerése és a kivételes lehetőség helyszíni bemutatása érdekében várom megtísztelő érdeklődését.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zellei István Duna House - Debrecen, Antall József utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 664 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zellei István Duna House - Debrecen, Antall József utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 664 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY