Eladó üdülő és hétvégi ház Felsőörs 80 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Felsőörs 80 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Felsőörs 80 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7962936
Referenciaszám: HZ099828
Frissítve: 16 napja

Felsőörs eladó üdülő és nyaraló 80 m² alapterületű: 59,95 millió Ft

59,95 millió Ft
745 647 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1618 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 990 Ft
Második évtől
237 446 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
+++KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN+++Megvételre kínálok Felsőörs Kishegyen egy TÉLIESÍTETT nyaralót. Felsőörs község Veszprém vármegyében, a Balatonalmádi járásban. A Balaton-felvidék azon települései közé tartozik, ahonnan, legalábbis a település egy része felől,látni lehet ugyan a BALATONT, de saját tóparttal nem rendelkezik. Felsőörs a Veszprém, Balatonalmádi és Balatonfüred által közrezárt háromszögben fekszik, Balatonalmáditól körülbelül 5, Veszprémtől 8, Balatonfüredtől kicsit több mint 12 kilométerre.Ez az 1982-ben épült ingatlan pincével, ami időközben már fel lett ÚJÍTVA,nem csak nyaralónak, hanem akár állandó lakhatásra is kiválóan alkalmas.Az ingatlan egy 1618 m2-es telken helyezkedik el, a ház mellett szőlő, gyümölcsös , levendulás található.-diófák-cseresznye-alma-a szőlő, otelló és zalagyöngye fajtákA kertben helyet kapott egy fedett kiülő és egy szalonnasütő.A ház és a pince együttesen 80 négyzetméter nagyságú, földszint-emelet felosztású. Földszint:  - előszoba étkezővel- fürdőszoba- WC- konyhafülke- szoba, ahonnan lépcső vezet fel a tetőtérbeTetőtér :- szoba - padlásAz ingatlan fűtéséről CSERÉPKÁLYHA gondoskodik, a meleg vizet villanybojler biztosítja.A víz és villany bevezetésre került, a Digi TV szolgáltatása elérhető.Az épület TÉGLA falazatú, amely 5 cm hőszigetelést kapott.Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően főútról könnyen megközelíthető.A terület művelési ág alól kivont így NEM kifüggesztés köteles. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bátran akár hétvégén is !

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY