Eladó üdülő és hétvégi ház Pócsmegyer 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Pócsmegyer 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Pócsmegyer 50 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7419841
Referenciaszám: HZ039104
Feltöltve: 17 napja

Pócsmegyer eladó üdülő és nyaraló 50 m² alapterületű: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
798 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
559 m²
Telek
4 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Pócsmegyer-Surányban egy 50 m2-es, 4 hálószobás, részben felújított, szigetelt faház, 559 m2-es telken!A ház felújítása magában foglalta a külső (25 cm-es)  és belső (20 cm-es) hőszigetelést, az új nyílászárók beépítését, az új elektromos vezetékezést, és egy új Nobo elektromos fűtőpanel beüzemelését. Emellett egy cserépkályha is van, így egész évben lehet élvezni a nyaralót! A ház erőssége, hogy a kis alapterület ellenére sok szobája van: a 4 hálószoba lehetőséget biztosít arra, hogy itt akár egy nagyobb család is összegyűljön! 2 hálószoba a földszinten, 2 pedig a tetőtérben található, ezek mindegyike kis félszoba méretű.A telken egy kb 15 m2-es, felújítandó/bontandó nyári konyha és tároló is található, emellett egy új különálló teraszt is kiépítettek, ahol kényelmesen lehet élvezni a kert adta nyugalmat, vagy a társaságot!A telek egy 559 m2-es, alapszinten rendben tartott terület, a közművek közül a víz és a villany a házban van, a csatorna pedig már be lett hozva a telken belülre, csak rá kell kötni a vízvezetékrendszert. A környék csendes, nyugodt, a szomszédság senkit nem zavar!A Duna part 10 perces sétával elérhető. A közelben van kisbolt, büfé, és a buszmegálló is 5 perces sétatávolságban van, a busszal Szentendréről 42 perc alatt lehet ideérni.Pócsmegyer Budapesttől 38 kilométerre északra, a Duna főága és a Szentendrei-Duna által közrefogott Szentendrei-szigeten fekszik; hozzá tartozik a ma már lakóövezetté vált egykori üdülőterület, Surány is. A település szomszédai Szigetmonostor és Tahitótfalu.Ezt a kedves kis surányi nyaralót olyan városban élő családoknak ajánljuk, akik szívesen töltenék a szabadidejüket a Duna mellett, jó levegőjű helyen, itt akár egész évben nyaralhatnak!A téliesítés miatt akár állandó lakóhelyként is megfelelhet egy kisebb család számára, nagyon alacsony rezsivel, hiszen a kis alapterületet nagyon könnyű kifűteni és a jó hőszigetelés miatt gazdaságos az elektromos fűtés is.Az ingatlan tulajdoni lapján a következő besorolás szerepel: belterület, kivett hétvégi ház, udvar.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mucsi Zsuzsanna Duna House - Retek utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 301 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mucsi Zsuzsanna Duna House - Retek utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 301 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY