Eladó üdülő és hétvégi ház Rigyác, imre 30 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Rigyác, imre 30 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Rigyác, imre 30 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7927516
Frissítve: 3 hónapja

Rigyác eladó üdülő és nyaraló 30 m² alapterületű: 7,9 millió Ft

7,9 millió Ft
263 333 Ft/m²
30 m²
Alapterület
1741 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 22 928 Ft
Második évtől
31 290 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó kis hétvégi ház Rigyáci Imre hegyen! Kényelmes, modern felszereltséggel és gyönyörű kilátással a pihenésért. Ingatlan jellemzői: Elhelyezkedés: Rigyáci Imre hegy Méret: 1741 nm-es, szűk hosszú telek Ház: 15 nm alsó és felső szinten egyaránt Szobák: Alsó szinten konyha, felső szinten szoba Fűtés: Klimatizált fűtés További kényelmek: Új villanyvezeték, fedett terasz, tároló hátul Épület: Tégla épület, cserép tető Parkolás: Autóbeálló térkövezve Környék és közlekedés: Buszmegálló a közelben Közel az autópálya, könnyű elérés Leírás: Ez a bájos hétvégi ház ideális választás mindazoknak, akik egy csendes és idilli környezetben szeretnék tölteni a hétvégéiket. Az alsó szinten található konyha kényelmes és jól felszerelt, míg a felső szinten egy szoba várja a pihenni vágyókat. A modern klimatizált fűtés biztosítja a kényelmes hőmérsékletet minden évszakban. A tégla épület és a cserép tető pedig garantálja az ingatlan tartósságát. A nagy, szűk hosszú telek lehetőséget kínál a kertészeti vagy pihenési projektek megvalósítására. A fedett terasz és a hátsó tároló további kényelmet biztosítanak. Nyugalom, szépség és kényelem egy helyen - hívjon most, hogy megtekintse ezt a kis gyöngyszemet!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vas Noémi Vas Noémi Az iroda összes hirdetése
+36 30 730 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vas Noémi Vas Noémi Az iroda összes hirdetése
+36 30 730 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY