Eladó üdülő és hétvégi ház Siófok 108 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Siófok 108 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Siófok 108 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7529161
Referenciaszám: 4118_12472
Feltöltve: 8 napja

Siófok eladó üdülő és nyaraló 108 m² alapterületű: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
925 000 Ft/m²
108 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 289 935 Ft
Második évtől
395 676 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A siófoki Lakáskulcs-direct Ingatlan és Hiteliroda kínálatából: Siófokon keleti részén, a Balatonhoz és a városközponthoz is közeli 2400 nm-es telken épülő 6 egységes lakóparkban eladó magas műszaki tartalommal rendelkező, átgondoltan megtervezett energia takarékos, bruttó 134 m2-es, nappali + 3 szobás, 2 fürdőszobás, önálló családi ház. Minden lakóegységhez önálló saját, körbekerített kert tartozik, ami a 6 db családi háznál eltérő méretű (350-500nm, használati megosztással leválasztott telekrésszel). A házak műszaki paraméterei: - 10 cm-es grafitos hőszigetelt Porotherm falazat, - hőszivattyús mennyezet hűtés-fűtés, padlófűtéssel kombinálva, a hálószobák, illetve a nappali hőmérséklete  külön termosztáttal állítható, - szelőztető rendszer, - riasztó rendszer, - egyedi mérőórák, - 15-20 nm padlástér, - Az energiaszolgáltatás H tarifás áramszolgáltatással történik, és a napelem előkészítésnek köszönhetően lehetőség nyílik további költségmegtakarításra. A homlokzati nyílászárók (ablakok, teraszajtók) egy része fix, egy részük pedig bukó-nyíló, emelő-toló funkcióval van ellátva - hőszigetelt háromrétegű üvegezésűek. A homlokzati nyílászárók belül fehér-, kívül antracit színűek UV stabil kialakítással. A nyílászárók rejtett tokos, elektromos, alumíniumból készült redőnnyel ellátottak, amelyek telefonról is vezérelhetőek. Az épületek melletti gépkocsi parkoló a vételár részét képezi,  itt a későbbiekben igény szerint garázs is építhető. A belső dizájn kialakítását, a minőségi burkolatok kiválasztását belsőépítész végezte. A kültéri burkolatok szintén minőségi anyagokkal, a lakáshoz vezető járda és a gépkocsi beálló térkő burkolattal készülnek. Az épületek elhelyezkedése, mérete, műszaki tartalma kialakítása miatt állandó otthonnak vagy nyaralónak egyaránt alkalmas ingatlan… Ingatlan berendezéséhez belsőépítész/lakberendező is igénybe vehető! Várható átadás: 2024. tavasz További információ: Kovács Zsolt +36 (20) 218 4274 vagy Irodánkban (8600 Siófok, Beszédes József sétány 83. fszt. 1.)

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Zsolt Lakás&Kulcs Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 218 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Zsolt Lakás&Kulcs Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 218 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY