Eladó üdülő és hétvégi ház Siófok 65 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Siófok 65 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Siófok 65 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8097876
Referenciaszám: HZ020246
Feltöltve: 12 napja

Siófok eladó üdülő és nyaraló 65 m² alapterületű: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
998 462 Ft/m²
65 m²
Alapterület
326 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 356 Ft
Második évtől
257 051 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Siófok kedvelt részén Szabadi-fürdőn eladó egy ikerház fele.Az üdülő besorolású ingatlan, téliesített, állandó lakhatásra, nyaralónak vagy kiadásra is alkalmas, egész éven át.Az osztatlan közös telek,  kerítéssel elválasztott,  326 m2 a saját használatú  telek rész, így nem zavarják egymást az iker másik felével.Az udvarban egy kisebb épületben , szauna és jakuzzi teszi igazán tökéletessé a kikapcsolódást.A ház tégla építésű, melyen a szigetelés 10 cm-es grafit, az új tető alatt szigetelés található. Műanyag nyílászárói redőnnyel, szúnyoghálóval rendelkeznek. Két éve teljes körű felújításon esett át,  ahol a tető is cserélve lett.Az otthon hűtését nyáron klímával, fűtését télen Nobo panellel oldották meg, plusz kandalló biztosíthatja a meghitt pillanatokat.Az ikerfél nagysága 65 m2, elosztás: nappali, konyha,étkező, két hálószoba és egy fürdőszoba. Nyári estéken, a 12,5 m2 fedett terasz, ad helyet a családi vagy baráti beszélgetéseknek, étkezéseknek. Az emeletem 4 m2 erkély.Vasútállomás, helyközi buszmegálló kb 700m távolságra,közelben Bella állatpark mely bármely korosztály számára kellemes kikapcsolódást jelent.Kínálatunkban az ikerház egyben is megtalálható! Teljes berendezéssel eladó!További kérdésével hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1996
Erkély:
12,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kazi Erzsébet Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kazi Erzsébet Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY