Eladó üdülő és hétvégi ház Szolnok 17 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szolnok 17 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szolnok 17 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7861134
Referenciaszám: HZ055417
Frissítve: 16 napja

Szolnok eladó üdülő és nyaraló 17 m² alapterületű: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
965 714 Ft/m²
17 m²
Alapterület
724 m²
Telek
1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 048 Ft
Második évtől
66 936 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A 720 nm-es telken egy 18 nm-es szigetelt házat, védett szaletlit, kiépített nyársalót, 2 mindent elrejtő tárolót és szeretettel ápolt kertet találunk. A ház tetőterét is birtokba lehet venni 2 matraccal alvásra, vagy csak tárolásra is alkalmas. Ott a belmagasság mindössze 1,2 m. A ház alatt egy 7,5 nm-es száraz, hűvös pince is található.VÍZKAPCSOLAT: A telek a Holt-Tiszába vezető csatornára fut ki, ahol csak kisebb halakat lehet fogni. Ezen a területen csónakkal, kajakkal közlekednek a környéken nyaralók. A nagy Holt-Tisza, a horgászok paradicsoma, kb. 300 méterre a vízen megközelíthető. A kert ebből az irányból is teljesen zárt. Az ott található kis 'előkertet' a tulajdonos minden tavasszal kitisztítja, így ez a kellemesen vadregényes rész kiegészíti a kert nyújtotta lehetőségeket. A telektől egyébként sétatávolságra van egy köz-stég is a Holt-Tiszán.A KERT gyönyörűen ápolt, többféle gyümölcsfa (öszi-, kopasz- és sárgabarack, szilva, meggy és birsalma fák), évelő gyümölcsök (málna, fekete szeder és ribizli) és egynyári vetemények találhatóak benne. Emellett ápolt virágokat és bokrokat is neveltek a tulajdonosok. A telekre 2-3 autóval kényelmesen be lehet parkolni és a kerítés előtt is ugyanennyi hely áll rendelkezésre, így családi partikra is kiváló.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebők András Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 30 925 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebők András Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 30 925 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY