Eladó üdülő és hétvégi ház Tóalmás 56 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tóalmás 56 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tóalmás 56 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7863649
Referenciaszám: 346_kejo
Frissítve: 17 napja

Tóalmás eladó üdülő és nyaraló 56 m² alapterületű: 18,2 millió Ft

18,2 millió Ft
325 000 Ft/m²
56 m²
Alapterület
250 m²
Telek
1+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 821 Ft
Második évtől
72 085 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Télen, nyáron lakható nyaraló eladó Tóalmáson a strand és gyógyfürdőtől pár percre eladó ez a télen-nyáron lakható takaros kis nyaraló. A kellemes, parkosított kerti környezetben lévő, beton alapra épített faházas nyaraló a földszinti nappalin kívül még három kis hálószobával rendelkezik az emeleten. A földszinten még találunk egy konyhasarkot és egy zuhanyzós fürdőszobát is. Az emeleti szobák inverteres klímával vannak ellátva. Vezetékes víz, villany bevezetve. A házikó bejárata előtti kis terasz kellemes időtöltésre ad lehetőséget. A meglévő külső hőszigetelése (10 cm) pedig alkalmassá teheti a téli időtöltésre is. Érdemes lenne megnézni, jöjjön mert elvihetik Ön elől. Tóalmás kiválóan ellátott a napi megélhetéshez szükséges vásárlási lehetőségekkel. Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai, hitéleti lehetőség. A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, ízületi problémákkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ősfás parkjával az Andrássy kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Nagykáta, Jászberény, Hatvan is kb. 15-20 percen belül autóval elérhető. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy MEGEGYEZÜNK!    

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
komfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kecskeméti József KEJÓ Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 379 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kecskeméti József KEJÓ Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 379 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY