Eladó telek Tura 1186 nm
Eladó telek Tura 1186 nm
Eladó telek Tura 1186 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7832909
Referenciaszám: TK046910
Frissítve: 20 napja

Tura eladó üdülőtelek 1186 m² telekterületű: 16 millió Ft

16 millió Ft
13 491 Ft/m²
1186 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 112 Ft
Második évtől
63 852 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tisztelt Érdeklődő!Eladóvá vált egy hangulatos nyaraló Turán, közel a kastélyhoz, ahol nyugodt hétvégi kikapcsolódás várja Önt. Az ingatlan egy 1186 négyzetméteres gondozott telken helyezkedik el, és egy 55 négyzetméteres, két szintes hétvégi házat / nyaralót foglal magában.Az ingatlanban a víz és villany bevezetésre került, a szennyvíz elvezetését ciszterna biztosítja. Az udvaron egy 8 méter mély poor kút gondoskodik a locsolásról, így a kert mindig zöld és virágzó lehet.Az épület földszintjén található egy előszoba, egy tágas konyha és egy fürdőszoba. A meleg víz ellátásáról villanybojler gondoskodik, míg a ház melegét kandalló biztosítja. Amennyiben kényelmesebb elektromos fűtésre vágyik, bevezethető a "H "tarifa. Az emeleten egy nappali és egy hálószoba található. A hálószoba ablaka gyönyörű kilátást nyújt, napos időben akár Gyöngyösig is el lehet látni.Az ingatlant korábban életvitelszerűen használták, most pedig teljeskörű felújításon esett át. A hófehér falak még inkább kiemelik a gondozott fafödémet, melynek szépségét a képeken is megtekintheti.Ha a pihentető hétvégi kikapcsolódásra vágyik, egy olyan helyet keres, ahol a természet közelsége és a kényelem összetalálkozik, ne habozzon! Keressen minket még ma, és tudjon meg többet erről a varázslatos nyaralóról!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülőtelek
villany
víz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duna House - Villa Gyömrő Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 29 263 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duna House - Villa Gyömrő Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 29 263 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY