Eladó telek Vadna 363 nm
Eladó telek Vadna 363 nm
Eladó telek Vadna 363 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8085829
Referenciaszám: M272955
Feltöltve: 19 napja

Vadna eladó üdülőtelek 363 m² telekterületű: 17,9 millió Ft

17,9 millió Ft
49 312 Ft/m²
363 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 707 Ft
Második évtől
71 435 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Bükk lábánál, a VADNA PARKBAN belterületi, panorámás tóparti üdülőtelek eladó 38 m2-es , 3 szoba+ nappalis mobilházzal. A telek összközművesített, víz, villany, szennyvíz (derítővel megoldott), TV, internet bekötve. A mobilház mérete 11,5x3,3m, és hozzá tartozik egy 12x3,5m terasz. A ház saját villany és vízórával rendelkezik. A nappaliban klíma, a hálókban szabályozható mennyezeti villany panel fűtés van. Melegvizet villanybojler biztosítja. A konyha hűtővel, mikróval, indukciós főzőlappal felszerelt. Napelemes kerti zuhany és terasz világítás van. A teraszon jakuzzi, az udvaron szalonnasütő kapott helyet. A Vadna Park Egertől 54km, Szilvásváradtól 26km, Bánkúttól 31km, Lillafüredtől 44km, Aggtelektől 30km távolságra van. Stranddal rendelkező zárt üdülőövezet, csak a területen ingatlannal rendelkező tulajdonosok léphetnek be. Lehetőség van strandolásra, horgászatra, de kipróbálhatják a búvárkodást, fánkozást, Jet-skizést is. A strandon mélyvíztől elzárt területen egy stég úszik a vízen, melyben egy 30 cm és egy 70 cm mélységű élővizes gyermekmedence áll a strandolók rendelkezésére, illetve egy beach jellegű strandszakasz, leginkább fiataloknak nyújt bulizási, szórakozási lehetőséget. A strandon egy modern játszóteret és szabadtéri fitness parkot alakítottak ki. Emellett teqballozhatnak, focizhatnak, vagy bérelhetnek kerékpárt, mellyel bejárhatják a környéket és megtekinthetik a látványosságokat. A strandon egy beach bár és egy strandbüfé szolgálja ki a vendégeket. A tó körüli terület infrastrukturálisan kiépített - villany, víz, szemétszállítás, közvilágítás megoldva, sok család már életvitelszerűen él itt. Ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, és hivatkozzon az M272955 számra.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülőtelek
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pucsok Hajnalka Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 491 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pucsok Hajnalka Miskolc Szemere Bertalan utca 20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 491 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY