Eladó ház Bér 640 nm
Eladó ház Bér 640 nm
Eladó ház Bér 640 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8132360
Referenciaszám: 702600455
Frissítve: 13 napja

Bér eladó villa, kastély: 349 millió Ft

349 millió Ft
545 313 Ft/m²
640 m²
Alapterület
10000 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 012 887 Ft
Második évtől
1 382 293 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából, Nógrád vármegye, Bér település gyönyörű környezetében fekvő ingatlankomplexumot.   A 2015-ben magas minőséggel kivitelezett főépület 440 m2,  benne wellness (szauna, jakuzzi), konyha, étterem, rendezvényterem és kiszolgáló helyiségek találhatók. A főépület jelenleg vendéglátó egységként működik, azonban minimális átalakítással luxus villává alakítható. A birtokon egy 14 KW-os és egy 3,5 Kw-os napelemrendszer működik.   A 3 db vendégház mindegyike a palóc építészet jegyeit hordozza magán. A berendezett házak (síkképernyős tv, minibár, kávéfőző)minden igényt kielégítenek, amire a pihenni vágyóknak szüksége lehet.  Anna -lak: a malommal szemközti Anna-lak 60 m2-es, két hálóterű, pótágyazható, konyhás-fürdőszobás vendégház. Az évszázados múlttal bíró épület palóc kontyos tetője és tornáca a szlovák – palóc népi építészet jegyében került felújításra. Ámor-lak 50 m2 -en 2 hálótérrel rendelkezik, melyhez konyha és fürdőszoba tartozik . A Zsuzsa-lakban kettő külön bejáratú apartman került kialakításra fürdőszobákkal és WC-vel. Berendezésük modern, kényelmet kielégítő. A szobákhoz tartozik egy a terasz. A Nógrádi értéktárban regisztrált a több mint 250 éves Öreg malom, és kápolna is az egy hektárnyi területen található. Egy gyönyörű völgykatlanban helyezkedik el, amelynek területén 180 méter hosszan patak húzódik.  A patak közvetlen partján kettő fedett terasz (80 nm és 30 nm) épült kemencével és grillezővel. A 300 m2-es parkolóban elektromos autótöltő is elérhető. Kiváló helyszín esküvők, lakodalmak, családi és céges rendezvények, csapatépítők lebonyolítására. Ezen a falu széli, mégis belterületi birtokon, ha valaki békére, nyugalomra, a természet közelségére vágyik, az biztosan megtalálja.   A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.  

Tulajdonságok

Típus:
Villa, kastély
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
2015
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
víz
ipari áram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matyóka Márió Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matyóka Márió Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY