Eladó ház Budakeszi, Virágvölgy 340 nm
Eladó ház Budakeszi, Virágvölgy 340 nm
Eladó ház Budakeszi, Virágvölgy 340 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7994916
Referenciaszám: 1176_hi
Frissítve: 9 napja

Budakeszi eladó villa, kastély 7 szobás: 340 millió Ft

340 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
340 m²
Alapterület
683 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 986 767 Ft
Második évtől
1 346 647 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budakeszi legkeresettebb szegletén, Virágvölgy városrészben, családi házas övezetben, Budakeszi-erdő határán, erdő mellett kínálunk megvételre egy impozáns, különleges, egyedi villaházat. A szecessziós stílusú ingatlan 1910 körül épült, téglából és terméskőből, főfalai 60 cm-esek. A hozzátartozó telek 683 nm, többnyire sík, ősfás, kelet-nyugati tájolású. A ház 3 szintes, a 3 szint nettó összterülete kb. 340 nm, így, egy, kettő, vagy akár három generáció számára is tökéletes választás. Bár a telekterület lényegében sík, az utca felől van egy enyhe lejtése, így ami a kert felől szintben van, az utca felől kvázi szuterén jellegű. Ezen az alsó szinten (kb. 108 nm) 2 szoba, 2 műhely, konyha, fürdőszoba és kamra található, és természetesen a lépcsőház. Az ingatlan „lelke” az első szint: ez a gyönyörűen felújított, nettó kb. 160 nm-es, nagy belmagasságú (3,45 m) a ház többi részétől tökéletesen szeparálható lakás kimondottan „beleszeretős”. Annak ellenére, hogy több, mint 110 éves ingatlanról van szó, az elosztása rendkívül praktikus és élhető. Itt található 3 hatalmas, nyugati tájolású szoba (25, 25 és 28 nm-esek), egy teraszkapcsolatos konyha – étkező – nappali kandallóval (kb. 47 nm) valamint előszoba, közlekedő, fürdőszoba és a 20,7 nm-es, délkeleti, erdőre néző, szélvédett terasz. A 3. szint a ház tetőtere, ahol egy nettó 68 nm-es, fiatalos, kvázi apartman került kialakításra, külön konyhával, fürdőszobával, tároló helyiséggel stb. és elvehetetlen örök panorámávál a János-hegy irányába. A ház műszaki állapota kitűnő, pl. nem rég szereltek be új kazánt, a nyílászárók egy része is cserélve lett a közelmúltban, azonban kívülről felújításra szorul. Méretarányos alaprajzok rendelkezésre állnak! Az ár irányár!

Tulajdonságok

Típus:
Villa, kastély
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
jó közlekedésű
világos
étkező
kamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Lőrinc Huber Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 515 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Lőrinc Huber Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 515 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY