Eladó ház Budapest X. kerület 651 nm
Eladó ház Budapest X. kerület 651 nm
Eladó ház Budapest X. kerület 651 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7690818
Referenciaszám: HZ037936
Feltöltve: 18 napja

Budapest X. kerület eladó villa, kastély 15 szobás: 325 millió Ft

325 millió Ft
499 232 Ft/m²
651 m²
Alapterület
2090 m²
Telek
15 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 943 233 Ft
Második évtől
1 287 236 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest X. kerületében  2090 nm zárt, körbekerített zöldterülettel,  eladó a Dréher család egykori vadászkastélya. A nettó 574 nm nagyságú ingatlan szecessziós stílusban, az 'Arts and Crafts' látványelemeinek hangulatát idéző formai elemek felhasználásával épült, a XX. század elején. Körben helyszíni műkő lábazat, külső lépcsők, szürke műkőburkolatú téglapillérek találhatók. A műkő fölött sötétvörös klinker téglalábazat folytatódik. A nyílászárók előtti rácsok, lépcső- és terasz korlátok szintén a szecesszió stílusjegyeit követően acélszerkezetűek. A ferde és vízszintes ereszek egy része fából faragott, díszes burkolatú, a széles ereszek vakoltak. Az 1950-es évek elejéig lakóházként üzemelt, majd volt óvoda, bölcsöde és iroda is. Az eredeti falakat többször átfestették, a burkolatok jó részét elbontották, vagy ráépítettek. Az épület belső részében eredetiben  a belső fa lépcső, néhány belső ajtó és a homlokzati nyílászárók nagy  részre maradt meg. Az épületet, a megelőző 8 -10 évben már nem használták.Az alagsorral ellátott háromszintes épület rengeteg lehetőséget rejt magában. Kialakítható akár többlakásos társasház, iroda, vendéglátóhely. Szintenként sok szobával és szociális helységekkel rendelkezik, az alagsor és  a padlástér hasznosítása is szóba jöhet.Az első szinten, belső kertre néző, nagy méretű erkély, még hangulatosabbá teszi az építményt.A kastély (villa) teljes külső-belső felújításra szorul. A külső részéhez, a  tulajdonos árazott költségvetéssel is rendelkezik. Az épületet teljes egészében érdemes felújítani. A tulajdonos, a villával egy telken álló társasházzal jó kapcsolatot alakított ki, akik szintén partnerek abban, hogy a villa mielőbb a legszebb arcát mutatni tudja.

Tulajdonságok

Típus:
Villa, kastély
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovácsné Szentgyörgyi Judit Duna House - Érd, Diósdi út Az iroda összes hirdetése
+36 20 343 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovácsné Szentgyörgyi Judit Duna House - Érd, Diósdi út Az iroda összes hirdetése
+36 20 343 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY