Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoshegy 300 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoshegy 300 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoshegy 300 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7654220
Referenciaszám: 213305416
Feltöltve: 9 napja

Budapest XVII. kerület eladó kúria 6 szobás: 350 millió Ft

350 millió Ft
1 166 667 Ft/m²
300 m²
Alapterület
1096 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 015 789 Ft
Második évtől
1 386 254 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a XVII. ker.-ben Rákoshegyen 300 nm Kúria Az épület 300 m2, a telek 1098 m2. 6 szoba, 3 konyha, 2 fürdőszoba, WC, spejz, mosókonyha, nyári konyha. Az építés éve 1860 – 1880 évek közé tehető.  Az épület mindenben (stílus és műszak tartalom) megegyezik a belvárosi bérházakkal, csak ez az épület önállóan „tudja” mindezt, mivel nyaralónak szánták. Ez Rákoshegy első épülete.  Pár szó a műszak tartalomról: -          lábazatos tégla alap           acél „I” gerendás poroszsüveg boltozat           60 – 70 cm vastag kisméretű téglából készült tömör falazat, a nyílászárok fölött szokásos boltívekkel, belmagasság 380-420 cm           körülbelül 80 cm magas lábazat, ami belül fel van töltve, párnafa, vakpadló, csap-hornyos tölgy parketta           kapcsolt Geréb tokos nyílászárók (hatalmas kétszárnyú ajtók, nagyméretű diópántokkal)           olló csapos tiplifás fafödém           a gázcsonk az udvaron belül van, de jelenleg cserépkályhával lehet fűteni           csatornára rá van kötve az épület -       az épület egyedülálló a maga nemében, mivel nincs hasonló az ingatlanpiacon -       Rákoshegynek ezt a részét, a legrégebbi utcáit,  „kis Rózsadombnak” is szokták hívni   Bár az épület felújításra szorul, de ebben az esetben ez nem hátrány, hanem előny, mivel igénybe lehet rá venni az adóösztönző jogszabályt (kastély program kicsiben), ehhez az épület meglévő helyi védettsége elegendő.   Támogatásokat is le lehet hívni, ezzel is csökkentve a felújítás költségeit. Az ár és néhány részlet személyes megbeszélés tárgyát képezi.  Várom hívását. Megtekinteni Hétvégi időpontokban lehet Amiben még segíteni tudok Energetikai tanúsítvány, bankfüggetlen hitelügyintézés, közjegyző, ingatlanra szakosodott ügyvéd.    

Tulajdonságok

Típus:
Kúria
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
ipari áram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mlinárcsik Kata Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mlinárcsik Kata Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY